Ten zbytek je teda smutny...

ano je to len a len dobre, ze je mozne sa k ceskym manualom dopracovat legalnou cestou.pekelnik píše:Jsem rád že rada byla iniciátorem (nebo možná jedním z iniciátorů) tohoto kroku zveřejnění manuálů Volvo ze strany dovozce. že se to většině jeví jako dobrý počin a že spolupráce s oficiálním zastoupením značky v ČR funguje.
Tou informací jsem nebyl nikým obdařen , přečetl jsem si jí tady na VK a dal jí já jen na ŠT , aby se šiřila dál mezi volvolidi .že ŠT byly někým z obou fór obdařeny touto informací až po té, co si ji člen obou fór přečetl tady
Proti tomu, aby se informace šířila dál mezi lidi asi nebude nikdo nic namítat.wrbics píše:Tou informací jsem nebyl nikým obdařen , přečetl jsem si jí tady na VK a dal jí já jen na ŠT , aby se šiřila dál mezi volvolidi .
Tímto děkuji Volvo Auto Czech za uvolnění manuálu
Že to vrbics přepost je mi jedno, alespoň je zticha a nerozhlašuje jak je dobrej.Lachtan píše:Proti tomu, aby se informace šířila dál mezi lidi asi nebude nikdo nic namítat.wrbics píše:Tou informací jsem nebyl nikým obdařen , přečetl jsem si jí tady na VK a dal jí já jen na ŠT , aby se šiřila dál mezi volvolidi .
Tímto děkuji Volvo Auto Czech za uvolnění manuálu
Ale !!! bývá dobrým zvykem (a slušností) oznámit kde si k této informaci přišel !!!
Obzvláště, když se jedná o společnou akci VAC a rady VK !!!
Huba by ti kvůli tomu neupadla, zásluhy na zveřejnění na ST by jsi měl stejné a bylo by to slušné a korektní.
Takhle si o tobě myslím své...
Jelikož PDF je grafický formát, tak jsem nikdy nezažil, že by se vytisklo něco jiného než jde vidět na obrazovce.mik11 píše:Ahoj chci se zeptat šlo vám to tisknout mě to zkomolí češtinu do rozsypaného čaje ale jen některou co s tím ?
Ale jo, občas to tiskne rozsypanej čaj když se tiskne pdfko přímo z prohlížeče Stačí pdfko stáhnout do kompu na disk, pak otevřít v acrobatu a tisk už bude v češtině v pohodělibre píše:Jelikož PDF je grafický formát, tak jsem nikdy nezažil, že by se vytisklo něco jiného než jde vidět na obrazovce.mik11 píše:Ahoj chci se zeptat šlo vám to tisknout mě to zkomolí češtinu do rozsypaného čaje ale jen některou co s tím ?
Funguje! Super, dikyDrtic píše:.... musite si dle fantazie rucne upravit odkaz na model a rocnik, co hledate...
http://www.volvodirect.cz/manualy/s60_2005_uzi_vnitrek.pdfDrtic píše: Kazdopadne stale funguji odkazy na jiz nikde neprolinkovane soubory, tzn. musite si dle fantazie rucne upravit odkaz na model a rocnik, co hledate...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé