Poradny fotky budou v lete az dodelam motor...uz je to domluvene....Solniak píše:Mas to krasny, pochvala! Ale fotky jak cikani v tunelu, nech to nekoho blejsknout prosim

Poradny fotky budou v lete az dodelam motor...uz je to domluvene....Solniak píše:Mas to krasny, pochvala! Ale fotky jak cikani v tunelu, nech to nekoho blejsknout prosim
Ahoj . Kupoval jsem je v ARD. Jsou i se srouby. Zde je odjaz :Urvanej píše:Koupils ty ojnice s původními šrouby? Jsou to skutečně ARP? Nebo sis připlatil za ty L19 nebo jak to značí?
Ano,prave jsem jim dal nazrat. Prosimte nekomentuj moje prispevky. Dekuju. Myslim to slusne.Vime co delame.martinopel píše:To budeš dávat nové ojnice na ten vyžraný píst?
Nemas zacUrvanej píše:Právě že jsem na ně koukal na ebayi nebo kde a utkvělo mi to jméno maxpeeding performance. Maji je totiž i na redblock, ale o šroubech jsem měl pohybnosti. Díky za info.
Mel jsem snad vse koupene dopredu...dlouho jsem to daval dohromady.......a tento tyden nebylo moc prace tak se delalo na mem...r.chroust píše:To mi řikej, že ti to tak odsýpá, já si dát takové plány tak je mám na půl roku a ty si za víkend hotový
Svezeš mě?S60 GOLD píše:Susickej sraz bych mel stihnout v pohode. Ku....ja se uz tesim az to projedeme...))).
Svezu......jen aby to stalo za to..raolsa píše:Svezeš mě?S60 GOLD píše:Susickej sraz bych mel stihnout v pohode. Ku....ja se uz tesim az to projedeme...))).
To víš kluci to maj v ruce ne jako my ,co nám vše trvá desetkrát déle .Ale fandim má to krásnýr.chroust píše:To mi řikej, že ti to tak odsýpá, já si dát takové plány tak je mám na půl roku a ty si za víkend hotový
Prave naopak....vy jste frajeri protoze si to delate vse sami a ja pred vama smekam. Ja mam vyhodu ze mame servis ale zaroven me sere ze neni cas a ani neumim to co vy ...takze me polovinu veci delaji kluci. A ja jsem jim strasne moc vdecnej. Jste borci !!!!!Petr.Chrpa píše:To víš kluci to maj v ruce ne jako my ,co nám vše trvá desetkrát déle .Ale fandim má to krásnýr.chroust píše:To mi řikej, že ti to tak odsýpá, já si dát takové plány tak je mám na půl roku a ty si za víkend hotový
Hlavní je žes na to přišel teď a ne až by bylo pozdě, to by byl teprve pořádný průserS60 GOLD píše:Tak první mensi znepokujici zjisteni.Dival jsem se na rozvodak a ma na dvou mistech mensi zářezy ( ze strany zubu) . Nevim jestli to je materiálem a zanckou která tam byla ale urcite je to na hovno ( kola jsou v pohode). Kdybych najel ještě 10.000 km tak mam mozna po motoru.A to na rozvodech mam najeto 10.000 km.Neco je spatne. Mozna uz to na ten vykon nestaci.....a bylo potřeba koupit něco takovydleho :
http://www.vivaperformance.com/blue-kevlar-timing-belt-t331rb/
Nevim.Vyzkousim jinou znacku ( Contitech) a po dalších 10.000 km zkontrolujeme....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé