Ked som kupoval XC60 D5 151kW, bolo mi jasne, ze spotreba nebude rozpravkova, ale vie mi niekto vysvetlit, ako s tym dokazu ludia jazdit za 7-7.5 litra? Pride mi to totalne nerealne.
https://www.spritmonitor.de/en/overview/51-Volvo/1125-XC60.html?fueltype=1&power_s=150&minkm=3000
Mesto + okresky v zime: 10.5; teraz 450km dialnice+okresky: 9.2, a to som isiel vsade podla predpisov a na okreskach som obehol cca 2 auta (noha na podlahu), inak naozaj pohodova volvo jazda/plavba. Stale mam este zimne pneu.
Kedze jazdim malo, cca 15-18k km rocne, tak ma to netrapi az tak z financneho hladiska - skor rozmyslam, kde robim chybu a ci s tym nejazdim ako uplny magor.
Cize: ako sa s tym da jazdit ekonomicky?
 Vacsinou sa nikam neponahlam (idem s detmi a zenou...), tak si to mozem vyskusat.
 Vacsinou sa nikam neponahlam (idem s detmi a zenou...), tak si to mozem vyskusat.

a když se dostane na vysněnou hraníci bude sypat do servisu bo mu ta eko ralye odrovna pul auta
 a když se dostane na vysněnou hraníci bude sypat do servisu bo mu ta eko ralye odrovna pul auta  Pretože pokiaľ to nespomenieš, tak niekto može uvádzať skutočnú podľa dotankovania a iný zase údaj palubáku a to sa potom dosť %tažko porovnáva.
 Pretože pokiaľ to nespomenieš, tak niekto može uvádzať skutočnú podľa dotankovania a iný zase údaj palubáku a to sa potom dosť %tažko porovnáva.