martinopel píše:A ty manuální sesle je katastrofa.
Ono takhle, popravde kdyz auto uziva jeden uzivatel, elektricka sesle je podle mne ta nejprahzbytecnejsi vec v aute, teda pokud vodic nemeni sve rozmery dva krat do roka

kdyz se strida za volantem s manzelkou tak je to samozrejme jina, tam je pamet k nezaplaceni Ale jinak.. sice to neni tak nobl, ale s packami to jde vse nejak rychlejc a nehrozi ze casem odejde nejakej moturek..

Ale je to jen muj nazor, jako nazor cloveka kterej v jednem aute el. sesle ma a v dalsim ne.. a vubec mi nechybi
zato by me docela chybela treba ta dvojzonova klima, destovej senzor, taky hlavne parkovaci senzory, a ty cerne plastove narazniky a la HTP to je proste dizajnovej des, to se uz dnes proste nenosi..
rocnik 2008, najezd priblizne stejnej, vybavu nejakej Momentum + neco navic se da najit za cenu, ze by do cenovky za tuhle 2010 jeste zbylo na hezkou motorku, urcite jsou na trhu jeste dalsi po kterejch by to chtelo se kouknout a clovek by mohl dostat i vic muziky
Baron píše:
Mám za to, že socka Volvo, znamená u jiných značek solidní výbavu.
Má to tempomat, klimu, vše v elektrice.. jen ta kůže mi ve Volvu jako takovém chybí..
Ja bych porovnaval porovnavatelne, tzn. co dnes clovek muze dostat za stejne penize vramci stejnyho modelu, s tim ze ma volvo narozdil od Fabie vsechny okna v elektrice bych se asi neuspokojil, ono ty prvky vybavy proste casem zacnou chybet
P.S.: Mne tam chybi krome kuze jeste Alcantara pod zadkem.. to Volvo umelo jiz v 94-tem a nejak se na to zapomnelo