Koupil jsem z odpojenou jednotkou haldxu, kvůli zatečené jednotce. Prodávající mě řekl, že pokud se jednotka zapojí (zastrčí se konektory), nahodile nelze startovat. Jednotku jsem nechal opravit důvěryhodným expertem (děkuji Jou81

), ale po zapojení stejně jako před tím PC hlásil
"DSTC doporučen servis" a AWD stejně funkční není. Ovšem normálně několikrát startovalo a bez problémů... ovšem po dvou denní odstávce jsem ráno přišel do auta, a po otočení klíčem do II svítil ihned červený trojúhelník, s hláškou
"porucha ABS-nutný servis" nebo tak něco. Bohužel jsem si to nefotil (vůl), nastartovat nešlo, další červené hlášení
"IMOBILIZER-viz příručka". Tohle se opakovalo dvakrát. Protože mě bylo jasné, odkud vítr vane (nově zapojený haldex), nezkoušel jsem vlastně nic. Po pauze asi 3-5min a třetím otočení klíčku auto normálně bez problému naskočilo, jen s hláškou
"DSTC doporučen servis". Vyrazil jsem tedy na zkušební jízdu. AWD samozřejmě nefunkční, nicméně auto normálně jelo. Po chvilce na PC vyběhla hláška o ABS, s červeným trojúhelníkem. Při listování v PC byly 3 zprávy:
1) DSTS doporučen servis - žlutý tr.
2) ABS nefunkční - červený tr.
3) IMOBILIZER viz. příručka - červený tr.
Nicméně po chvilce "červené" hlášky zmizly, a auto šlo normálně startovat. Později se opět tato hláška jednou objevila, při dalším - okamžitém - otočení klíčku do nuly a zpět do II žádná hláška krom DSTC.
Na diagnostice jsem byl (opět velice děkuji Jou81

), před opravou jednotky. Myslím, že to tehdy říkalo něco o tom, že se nelze spojit (pochopitelně když byla rozpojená). Ovšem po výmazu všech hlášek a kontrolní jízdě se krom této žádná jiná hláška neobjevila.
Je mě jasný, že bez diagnostiky toho asi moc dál nezmůžu, jenom se chci zeptat, jestli někdy něco takového někoho potkalo, nebo mátě nějaké vodítko, nakopávátko, co by mohlo být tohoto příčinou...