zda se, ze budu mit vice dotazu k tomuto vozu a tak jsem se rozhodl, zalozit jedno souhrnne tema, abych to tady totalne nezaspamoval

Momentalne me trapi nasledujici veci:
1. zjistil jsem ze mam naprasklou jednu predni brzdovou hadicku na V70, chci koupit novou, mam vymenit obe dve? druha rpedni se zda byt v poradku. Tusim ze brzdy by se meli delat na cele naprave, ale urcite to pujde blbe povolit a stare pravidlo "nespravuj co funguje" plati porad. Takze?
2. Na 850 mi tece predni brzda, spatna prachovka a tak oreznul valecek. Bud koupim novy nebo dam cely novy brzdic z jineho auta. otazka je, kdyz budu kupovat mam vymenit i druhou stranu? Mam stejnou obavu jako v bode 1

3. Na 850tce B5252S v automatu se po pridani plynu dost hybe napinak plocheho remene. Je to normlani? prijde mi ze tam neco osklive bruci. Bohuzel nemuzu najit nabijecku na kameru, takze nemuzu natocit.
4. na stejnem motoru po pridani plynu a jeho pusteni, kdyz se to vraci na volnobeh neco dost brutalne zacvaka pod vikem ventilu (zdvyhatka?) mam tomu venovat pozornost? Opet bych nerad rozebiral zbytecne. 5. Motor ma neznamy stav rozvodu, jediny stitek je ze stavu 120k a ted je tam 340k. Nejsem si jisty jestli chci nechat delat rozvody v servisu (nechci do auta zatim prilis investovat, melo byt na dojezdeni, ale mozna se to zmeni

6. na V70 B5254T rv97 mi vlete delali tesneni pod hlavou. do nedavna byla v chladicim systemu jen destilka, ale zacalo mrznout, takze jsem dolil nejaky ten fridex. Vcera sem vytahl merku oleje a co nevidim je na ni takovej divnej sle, bilo oranzovej. Bojim se nejhorsiho a to ze tece voda do oleje, da se to nejak lip zdiagnostikovat? Po otreni a ujeti asi 30km tam nic nebylo, po dalsich dvou dnech uz tam zas trochu je. V chladicim systemu je 1l fridexu na cca 5l vody.
Trosku sem se do tech aut oprel a je hodne co udelat

Diky za kazdou radu