Chci vyměnit jak ložisko,tak uložení...
Abych to vzal jedním vrzem,rád bych i tlumiče. Je dobrá volba Sachs? Nechci přitvrzovat,takže KYB jsem z hledáčku vyřadil...
Perte to do mě...

Bre rano,z-d-e-n-a píše:Už se chci konečně dokopat k výměně,jakou značku mi doporučíte?
Chci vyměnit jak ložisko,tak uložení...
Abych to vzal jedním vrzem,rád bych i tlumiče. Je dobrá volba Sachs? Nechci přitvrzovat,takže KYB jsem z hledáčku vyřadil...
Perte to do mě...
A ja si rikal, ze kdyz jsou origo tlumice od SACHSu, ze ulozeni bude asi takydali píše:Vím jistě, že na těch gumových miskách od Sachsu co jsem koupil byl odbrorušenej nápis Volvo.
Na miskách Lemforder je vybroušené origo číslo a nápis Volvo.Osobně myslím,že výrobcem je Lemforder a ten je následně dodává jak pro Sachs tak pro Volvodali píše:Vím jistě, že na těch gumových miskách od Sachsu co jsem koupil byl odbrorušenej nápis Volvo. Takže origo misky Sachs, a origo ložiska byly buď INA nebo Lemforder (nevím jistě). Původně to FCP Euro měli na stránkách, co jde do prvovýroby.
Jako odolnější upgrade na ostatní auta lze údajně použít horní uložení z XC90. Nikdy jsem to dál nezkoumal.
Ano SACHS je z normalnich tlumicu, tj. netuningovych asi nejlepsi, ale holt taky nejdrazsi...luckin píše:Mam nemeckou kvalitu a jsem spokojen. Sachs akorat cenou je to trochu jinde tlumice kayba a pruziny lesjofores (asi je to prehlasovany ja uz si to nepamatuji jak se to pise)uz to neni ze vecer zaparkuji a rano se to jeste houpe
Jj.Krystof P. píše:Sachs a Lemförder jsou skoro nastejno, vlastně je Lem trošku dražší obojí kolem 500,- takže předpokládám, že vzít tohle, než shity typu KYB a MEYLE, který jsou za polovic, pravda ?
měly by to bejt snad jen ty misky, který jsou takový...pořádný, samotný uložení (tu kovovou část) jsem neměl v ruce , gumy zásadně nezkoumám, prostě nasadim a modlim se aby bylo hotovoz-d-e-n-a píše:No to mi ještě pověz...co je lepšího na uložení z xcčka? Tvrdší guma? Kvalitnější ložisko?
Krystof P. píše:Díky![]()
Ještě jsem psal Fílovi, ale potřeboval bych už uzavřít objednávku, nebo mě na tom shopu zabijou....
Nedokázal by mi někdo pomoci sehnat origo volvo číslo misky horního uložení z XC90(To heavy duty je určitě na T6 a V8, ostatní nevim):
http://autodily-haspa.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=1000000001_1000000499_1000004918_1000023856&products_id=1000892225
Takže je v pořádku, když Volvo přebaluje, ale když přebaluje někdo jinej (ty samý značky), je to starlineFíla píše:Ale jooo, ale já se bavím o originále Volvo, ne o produktu Skandix (přebalený Sachs) s vtipným názvem heavy duty...Ono vůbec, netvrdím, že Skandix má všechny věci špatný, ale každopádně, nic nevyrábí, pouze přebaluje. Takže ho beru jako takový jen o něco lepší Starline. Nejhorší to mají s pomocnýma řemenama, objednáš vždy stejné číslo řemene a jednou ti přijde Contech, jednou Gates, jednou Hutchinson. Pokaždé v obalu s nálepkou Skandix a stejným číslem.
P.S. "originál" Volvo díl horní uložení (přebalený Lemforder, takže možná taky Sachs) stojí 1.340,- dle ceníku.
Krystof P. píše: Takže je v pořádku, když Volvo přebaluje, ale když přebaluje někdo jinej (ty samý značky), je to starlineJako chápu, že ne každej je poránu hned bystrej, ale vždyť už jsi to psal skoro v poledne
![]()
Jinak tohle je kopie nějakejch těch IPD heavy duty, skandix sám je tak nepojmenovává, i když to maji v popisu. Nevim koho přeprodávaji, nebo kde to dělaji, fakt je ale ten, že ta miska sama o sobě už na první pohled vypadá jinak. Přít se můžeš, ale to neznamená, že to bude pravda.
Krystof P. píše:Díky![]()
Ještě jsem psal Fílovi, ale potřeboval bych už uzavřít objednávku, nebo mě na tom shopu zabijou....
Nedokázal by mi někdo pomoci sehnat origo volvo číslo misky horního uložení z XC90(To heavy duty je určitě na T6 a V8, ostatní nevim):
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé