No, to dík za info, máš to ověřené? Právě tamtudy se občas jede :/ Jinak nejde o předpisy, ale co mi bylo řečeno, tak letité skladování pneu moc neprospívá, jinde se zase uvádí, že se to tak řešit nemusí, tak právě nevím

Jasně, zimáky "vytvrdnou" na letňáky.mot píše:.... ještě 2 sezony vydrží a pak ještě minimálně jednu sezonu v létě vydrží... takže dobrá investice
Shadow píše:No, to dík za info, máš to ověřené? Právě tamtudy se občas jede :/ Jinak nejde o předpisy, ale co mi bylo řečeno, tak letité skladování pneu moc neprospívá, jinde se zase uvádí, že se to tak řešit nemusí, tak právě nevím
Když tomu nasypu 3 atmosféry, tak vytvrdnou nottoommaasseekk píše:Jasně, zimáky "vytvrdnou" na letňáky.mot píše:.... ještě 2 sezony vydrží a pak ještě minimálně jednu sezonu v létě vydrží... takže dobrá investice
Jo, to je dobrá investice.![]()
Tak jsem se nechal ukecat i cenou a zkusím je, stejný rozměr.....Dony píše:Ačkoliv nemám čínu rád.....Můžu s klidným svědomím doporučit pneu NEXEN (nyní se montují na všechny nové Škodovky z výroby)... Minulý rok sem na Bramboru koupil nové Winguard sport v rozměru 245/40 R18 a neměl jsem za celou zimu s náhonem na zadek problém... Pneu sou i po 10 tis km tiché a podle měření ubylo zhruba 0,6-0,8 mm pneu. Navíc guma proti Continentalu stála o 50% méně (2200kč v tomto rozměru je bomba) V 16´´kách to stojí uplný kulový:-)
Jen tak pro zajímavost - u koho jsi se po nich poptávala?Shadow píše:Tak jsem předběžně koukla na ty Nokiany D3, po dotazu prý rok výroby 2012, přeceňuje se DOT hodně nebo jsou tři roky někdě na skladě moc?
Velmi dobre, jak s A3(mam je na S80 T6), tak s A4(V70 II 2.4T).peter cz píše:Nějaké zkušenosti s Michelin Alpin A4 ?
Kamarád si koupil Nexen semislick na Nissan 300ZX a je spokojen,tak asi záleží jak který typ.ttoommaasseekk píše:Jo NEXEN, kolega si vesele koupil krásné letní 19ky na 530xi a už je vyléčen.
Pěkná pneu, krásně drží za sucha, ale teď už se jim moc nechce a velmi často je auto nedotáčivé. No a bonus? Musí je tak jednou za dva měsíce vyvážit. Není to kolama, je to pneumatikama.
Takže on si již NEXEN nikdy nekoupí.
Včera vyzkoušeno na vodě a naprostá katastrofa.Dunlop nikdy více!!!martinopel píše:A já dnes testoval letní Dunlop SP sport na předku a Goodyear na zadku na kolech Heico a příjemné překvapení.
ttoommaasseekk píše:Jo NEXEN, kolega si vesele koupil krásné letní 19ky na 530xi a už je vyléčen.
Pěkná pneu, krásně drží za sucha, ale teď už se jim moc nechce a velmi často je auto nedotáčivé. No a bonus? Musí je tak jednou za dva měsíce vyvážit. Není to kolama, je to pneumatikama.
Takže on si již NEXEN nikdy nekoupí.
To budou dobré gumy! Já přezuju o víkendu, ten výhled nevypadá dobře.xSam píše:Ja objednal tyhle: Continental WinterContact TS850 205/55 R16 tak jsem na ne rozhodne zvedavej. Pristi tyden nazouvam...
Měl jsem je loni ještě od předchozího majitele mohli mít 5.5-6mm průměr a urychleně jsem je prezouval klouzali a aquaplachtinq.peter cz píše:Nějaké zkušenosti s Michelin Alpin A4 ?
Doufejme, za ty prachy.hajnej píše:To budou dobré gumy! Já přezuju o víkendu, ten výhled nevypadá dobře.xSam píše:Ja objednal tyhle: Continental WinterContact TS850 205/55 R16 tak jsem na ne rozhodne zvedavej. Pristi tyden nazouvam...
Uživatelé procházející toto fórum: Boudy, jergus.balaz, labanos, Majkl1, Romulusw, Tomas78