Bridgestone Blizzak DM-V2 se mi líbí, jen brzdná dráha na mokru "F" mě odrazuje.venaval píše:Tak když nechceš Vraníky![]()
tak co zkusit Bridgestone Blizzak DM Z3.?nebo DM V1/2.

Bridgestone Blizzak DM-V2 se mi líbí, jen brzdná dráha na mokru "F" mě odrazuje.venaval píše:Tak když nechceš Vraníky![]()
tak co zkusit Bridgestone Blizzak DM Z3.?nebo DM V1/2.
Jo Vraniky? S temi mam take zkusenost. Fungovaly katastrofalne mimo jine take kvuli tomu, ze byly naprotektorovane na gumach s rozdilnou a celkove velmi nizkou tuhosti bocnic (to je u protektoru normalni). Ve vysledku mely na suchu spatne jizdni vlastnosti, na mokru naprosto desive a na snehu to nevyrovnaly, na nem to zase takovy zazrak nebyl. Jednalo se o ten hrubsi vzorek. Na nicem horsim jsem dlouho nejel. Mozna kdyz zacnu vzpominat, na cem jsem mival pred mnoha lety obute ziguliky, tak zhruba tam nekde bych asi neco podobne hrozneho jako Vranik nasel...a do te doby take patri.StepanB píše:Aby tu nebyla na Vraník jen chvála... žít někde daleko na severu, tak vynikající, ale na suché silnici děs, hlavně v zatáčkách. Velmi se žvykají. Akorát nevím, který typ těch Šemíků to přesně byl.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé