jsou to dva řádky v prvním uprostřed je menší jednoduchý v a ve spodnim je větší dvojitý W, postranní nohy mu přečuhujou do horního řádkuDopi píše:Mně bylo stále divné, proč volkswagen má ve znaku dvojité W místo obyčejného... Tak to potom jo

jsou to dva řádky v prvním uprostřed je menší jednoduchý v a ve spodnim je větší dvojitý W, postranní nohy mu přečuhujou do horního řádkuDopi píše:Mně bylo stále divné, proč volkswagen má ve znaku dvojité W místo obyčejného... Tak to potom jo
No, já ho samozřejmě nekuchnul. Pamatuji si z dětství, jak do něj táta vypouštěl olej ze Škody 1000 MB a já mu, jako malý kluk pomáhal. A táta ho dostal kdysi před mnoha lety od kolegy v práci už takto upravený...hinkle píše:Škoda kanystru....
No jo.Kr.P píše:jsou to dva řádky v prvním uprostřed je menší jednoduchý v a ve spodnim je větší dvojitý W, postranní nohy mu přečuhujou do horního řádkuDopi píše:Mně bylo stále divné, proč volkswagen má ve znaku dvojité W místo obyčejného... Tak to potom jo
Taky uz sem se odpanil. Dneska sem udelal jedno kolo na 850 a druhy nejde povolit. Uz je tma dodelam to zitrahajnej píše:Dnes premierová výměna předních destiček na S60. Ale hadičky jsou před smrtí, takže ještě ty rychle udělat. To ale už nechám na servis. Mám ze sebe radost
Hned jdu zkontrolovat hadičky na V70.
Zamilovany nie, ale s vytecenym tlmicom sa blbo jazdi. A bastlit to na obyc tlmice sa mi nechcelo.Urvanej píše:Sergej: tvl že ty si svobodnej, bezdětnej a zamilovanej do auta?![]()
štelovací čulibrk?Makronis píše:Vyměněny lanovody, pakny a přidán ten štělovací čulibrk mezi paknyZa čtyři hodky hotovo.
zajímavá věcMakronis píše:Normálně to tam právě že není a zlepší to funkčnost opotřebovaných paken když už šroubek ve středvém tunelu je na to krátký
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé