Urvanej píše:Tvl nespěchej, času hafo...

Urvanej píše:Tvl nespěchej, času hafo...
jjyoby píše:
tak jednu spáchej i pro mě, a myslím že se s old.fashioned dohodnem i na společným balíku
jo budem rádi když nám to přivezeš, ostatně, nějakou cestu ke mně mít budeš...ttoommaasseekk píše:Kdyby jste to chtěl někdo dovézt na jih, nebude to problém ...
Super, tak se domluv s old.fashioned, at si můžete povrkat nad 50tkama a kdyby to s ním nevyšlo, tak to přeberu jáold.fashioned píše:jo budem rádi když nám to přivezeš, ostatně, nějakou cestu ke mně mít budeš...ttoommaasseekk píše:Kdyby jste to chtěl někdo dovézt na jih, nebude to problém ...
Ahoj,nic neumřelo, minulý týden jsem měl dovolenou, jak jsem zde uvedl,tak dávám dohromady resty co mi v práci nechali a pak jdete na řadu Vy, pánové, děkuji za pochopeníPINĎABC píše:Jak to vypadá ? Nějak to tu umřelo..
dej mi 20 minut a potřebuju velikost spz, nemám tady autottoommaasseekk píše:A co ta pro mě, velikost SPZ?
ano, píšu si , prosím dej mi adresu do szStepanB píše:Mohu požádat variantu číslo 4 ve velikosti A4?
Jo super vyhovuje - varianta č.7, hned ten první obrázek. Velikost A3. Adresu posílám do SZ.skreči píše:Radjeeku přidal jsem tvůj návrh do dalších návrhů. pokud Ti to tak vyhovuje, dej vědět s adresou do sz
Uživatelé procházející toto fórum: jancho, Tod2, Tomas78, Vizibable, yoby