cena 200Kč/ks je myslím též super
http://www.gorcak.cz
jsem rád, že jsi mě oslovil mým pravým jménem, to je milé, ale jsem asi blbej nebo natvrdlej, protože jsem z toho opět nic nepochopil... jasné je, že pokud mrzne, tak zvadlé vzpěry nedrží...měl jsem stejnou zkušenost s bývalou áčkovou vectrou, ale nějak mi pořád nedochází ten rozdíl opravy vzpěry mezi EU a jinou zemí. Jestli ono to nebude tím prokaleným včerejškem s dnešním pokračovánímksw píše:Petře,
testoval jsi vzpěry v mrazu , jak drží, tehdy je problém?
z toho si nic nedělej a radši koukni na přezdívku zakladatele topicupedrozo1 píše:jsem rád, že jsi mě oslovil mým pravým jménem, to je milé, ale jsem asi blbej nebo natvrdlej, protože jsem z toho opět nic nepochopilksw píše:Petře,
testoval jsi vzpěry v mrazu , jak drží, tehdy je problém?
tak toho pána vyzkouším taky. za ty 300 bych koupil tak jednu použitouMakronis píše:Taky mám zkušenost s panem Gorčákem a superVíko kufru jezdí a zpomaluje suprově. Jinak na S60 stojí vzpěra z druhovýroby co jsem našel nejlevněji, tak přes 600kč a renovace jedne vzpěry jenom 150kč.
Malá rada, až mu budete vzpěru zasílat, nezkoušejte sundavat ty koncovky za pomocí kleští (pokud nejdou), poškodíte pístnici kleštěmi. Má na to spešl kleště.
Já jsem nechával dělat vzpěry na C70 u Gorčáka v roce 2012, nebo začátkem 2013.Lachtan píše:Je tady někdo, kdo by posoudil kvalitu repase od p. Gorčáka s nějakým delším časovým odstupem?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé