Nové Volvo XC 60 za 1,2 mio Kč - zkušenosti k nezaplacení
- Autor
- Zpráva
Nové Volvo XC 60 za 1,2 mio Kč - zkušenosti k nezaplacení
Krátce shrnu co jsme zažili za 6 měsíců užívání nového Volva XC 60 za 1,2 mio Kč.
Již jsem možná část poznatků psal v jiných příspěvcích, ale nedá mi to se nepodělit v kostce o řekl bych hrůzu, kterou bych dnes nečekal snad ani u aut z Koree.
1)Po pořízení nového auta jsem zjistil, že mám málo oleje z výroby v diferenciálu a převodovce - nechal jsem tedy dolít a neřešil jsem více.
2)Před cca 3 týdny jsem vyrazil s naloženým Volvem na výlet a ejhle, přestalo jet, dobíjet, brzdit a nechalo mě snad po 20 letech ježdění s čímkoliv stát ve 35 stupních na silnici což mi naposled udělal Fiat 127 za 20000 Kč ...
Využil jsem tedy Volvo Asistance a zavolal odtah. Pán z Asisatnce praví, že mé nové Volvo není u nich v registru, že musím všechny náklady na odtah a s tím spojené věci uhradit. Po chvíli dohadování tedy vyslal pán odtah , auto odtáhli do Volvo servisu do max vzdálenosti 80 km od místa odstavení s tím ,že bude opraveno následující den ihned po identifikaci závady. Detekce závady zní - vadný alternátor , ale nemají ho a musejí ho objednat ve Švédsku- zkrátím to , čekal jsem týden, než jsem si auto mohl vyzvednout. Chtěl jsem tedy využít možnost náhradního vozidla, kterou poskytuje opět Volvo Asistance , kde mi sdělili, že je jen na 4 dny a zbytek si budu muset opět uhradit, vyřídil jsem tedy sám telefonicky už skoro formou stížnosti přes Importéra Volvo v Praze prodloužení lhůty zapůjčení na dobu opravy. Po hodině dohad s Asistance o ceně za přistavení a odstavení náhradního vozidla s limitem 50 Euro mi byl přistaven Passat s prázdným předním kolem. Není asi třeba více dodávat .....
3)Nastal den D, kdy jsem si šel pro opravené Volvo, a přebírám auto se slovy, že mi auto při řazení z R na D silně škubne zda by se tomuto problému nemohli též krátce pověnovat. Odpověd byla - objednáme Vás na servis a diagnosttiku na jiný termín. Pravím OK
4)Dnes jsem po diagnostice a servisu onoho problému, kde mi bylo řečeno , že je vše ok , že nic přenastavit nelze a že je převodovka na výměnu, ale že to museji schválit ve Švédsku , byl jsem tedy poslán domu s vyjádřením počkejte jak se nám vyjádří Švédsko my Vám zavoláme ...
Jsem z toho hotov, auto má najeto 8000 km, je krásné, ale pořád víc a víc se nemohu se zbavit dojmu , co jsem si to vlastně koupil, co to je za sráč se kterým abych se bál vlastně vyjet .
Již jsem možná část poznatků psal v jiných příspěvcích, ale nedá mi to se nepodělit v kostce o řekl bych hrůzu, kterou bych dnes nečekal snad ani u aut z Koree.
1)Po pořízení nového auta jsem zjistil, že mám málo oleje z výroby v diferenciálu a převodovce - nechal jsem tedy dolít a neřešil jsem více.
2)Před cca 3 týdny jsem vyrazil s naloženým Volvem na výlet a ejhle, přestalo jet, dobíjet, brzdit a nechalo mě snad po 20 letech ježdění s čímkoliv stát ve 35 stupních na silnici což mi naposled udělal Fiat 127 za 20000 Kč ...
Využil jsem tedy Volvo Asistance a zavolal odtah. Pán z Asisatnce praví, že mé nové Volvo není u nich v registru, že musím všechny náklady na odtah a s tím spojené věci uhradit. Po chvíli dohadování tedy vyslal pán odtah , auto odtáhli do Volvo servisu do max vzdálenosti 80 km od místa odstavení s tím ,že bude opraveno následující den ihned po identifikaci závady. Detekce závady zní - vadný alternátor , ale nemají ho a musejí ho objednat ve Švédsku- zkrátím to , čekal jsem týden, než jsem si auto mohl vyzvednout. Chtěl jsem tedy využít možnost náhradního vozidla, kterou poskytuje opět Volvo Asistance , kde mi sdělili, že je jen na 4 dny a zbytek si budu muset opět uhradit, vyřídil jsem tedy sám telefonicky už skoro formou stížnosti přes Importéra Volvo v Praze prodloužení lhůty zapůjčení na dobu opravy. Po hodině dohad s Asistance o ceně za přistavení a odstavení náhradního vozidla s limitem 50 Euro mi byl přistaven Passat s prázdným předním kolem. Není asi třeba více dodávat .....
3)Nastal den D, kdy jsem si šel pro opravené Volvo, a přebírám auto se slovy, že mi auto při řazení z R na D silně škubne zda by se tomuto problému nemohli též krátce pověnovat. Odpověd byla - objednáme Vás na servis a diagnosttiku na jiný termín. Pravím OK
4)Dnes jsem po diagnostice a servisu onoho problému, kde mi bylo řečeno , že je vše ok , že nic přenastavit nelze a že je převodovka na výměnu, ale že to museji schválit ve Švédsku , byl jsem tedy poslán domu s vyjádřením počkejte jak se nám vyjádří Švédsko my Vám zavoláme ...
Jsem z toho hotov, auto má najeto 8000 km, je krásné, ale pořád víc a víc se nemohu se zbavit dojmu , co jsem si to vlastně koupil, co to je za sráč se kterým abych se bál vlastně vyjet .
Naposledy upravil(a) feroj dne 24 črc 2015 10:59, celkem upraveno 4 x.
-
- Člen VK
- Vůz: S90 T6 AWD POLESTAR
Nové Volvo XC 60 za 1,2 mio zkušnosti k nezaplacení
Bohužel nejsi první člověk od kterého slyším, že ho Volvo sklamalo co se týče důvěry ve spolehlivost.
-
- Vůz: Saab 9-3Aero,9-5Troll,9-5Aero,9000Aero
smutný že se ti to přihodilo s novým autem a ještě smutnější přístup Volvo podpory.
- Vůz: V850 T5
Proste volvo koupili cinani a bohuzel se setri vsude. Ono to je stejne u vsech jakoby premiovych znacek. Po netu beha pribech pana s BMW
- Vůz: Volvo S80 2,5T AWD
Pokud máš Volvo je potřeba mít ještě něco,co jezdí 
PS:To že je Trabant na zdviži neznamená že nejede.

PS:To že je Trabant na zdviži neznamená že nejede.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Volvo S80 MY2004 2,5T AWD 154kW AW55-51SN,Volvo V70 2005 2,4D5 136kW DPF manual 6q, Škoda 100L-na PRODEJ Trabant 601S 6x, Moto Guzzi V85TT Travel 2021,Škoda Fabia I 1,4 MPI 2001,VZV Balkancar 1733 3,2t Diesel Perkins-na prodej,Suzuki SX41.6 2008,Suzuki XF650 Freewind 1998
bylo všechno možné od Volva(200,300,400,700,900,S80,V70XC),Audi,BMW,Ford,Škoda,Velorex tel:603_870_251
Volvo S80 MY2004 2,5T AWD 154kW AW55-51SN,Volvo V70 2005 2,4D5 136kW DPF manual 6q, Škoda 100L-na PRODEJ Trabant 601S 6x, Moto Guzzi V85TT Travel 2021,Škoda Fabia I 1,4 MPI 2001,VZV Balkancar 1733 3,2t Diesel Perkins-na prodej,Suzuki SX41.6 2008,Suzuki XF650 Freewind 1998
bylo všechno možné od Volva(200,300,400,700,900,S80,V70XC),Audi,BMW,Ford,Škoda,Velorex tel:603_870_251
-
- Vůz: V90CC-T6/P*/740/940
V sériové výrobě by se takové zmetky vůbec neměly stávat. Ale prostě se to někdy stane. Pro tyto případy - jak už bylo řečeno - tu je (nebo má být) solidní podpora, která tyto problémy má vyžehlit k plné spokojenosti toho, kdo si výrobek prémiové značky zakoupí. A pokud ani tahle poslední záchranná brzda nefunguje, něco je špatně. Asi bych už volal na korporát, aby si tam udělali pořádek.
Někdy mám takový pocit, že někteří lidé z Volvo nosí frňák příliš vysoko a občas by potřebovali snést na zem - prémiová značka - neprémiová značka.
Prémiová značka musí mít prémiovou podporu, nikdy naopak. Bo si příště zákazník ten svůj 1.2 miliónek odnese k jiné značce...
P.
Někdy mám takový pocit, že někteří lidé z Volvo nosí frňák příliš vysoko a občas by potřebovali snést na zem - prémiová značka - neprémiová značka.
Prémiová značka musí mít prémiovou podporu, nikdy naopak. Bo si příště zákazník ten svůj 1.2 miliónek odnese k jiné značce...
P.
https://D5T5.com https://d5t5.com/helpdesk
Specializovaný Volvo servis - CarDiag.info
.::. V90CC T6 2018 .::. P*2 2021 .::. 940 Polar 1994 .::. 740 Turbo 1988 .::.
Repase/klonování/párování elektroniky VOLVO - DIM / ICM / ECM / CEM / DEM / SAS & Optimalizace motoru
Start nezávislého topení z telefonu, vzdálená diagnostika: VDD - https://d5t5.com/article/vdash-vdd-dongle
https://D5T5.com https://d5t5.com/helpdesk
Specializovaný Volvo servis - CarDiag.info
Prostě jednoduše řečeno, nyní mám auto na které budu platit leasing ještě nějakej pátek, je krásný, pohodlný , ale asi není na ježdění.
Mám přikoupenou ještě 2 roky záruku navíc tzn. celkem 4 roky a jak to tak vypadadá strávím je po servisech asi dokud mi nevymění celý auto a k tomu budu muset mít v pohotovosti kámoše, kterej pro mě bude jezdit až se zas něco přihodí . V srpnu jedu na dovolenou do Chorvatska a budu trnout abych tam dorazil, nebo aby se neopakoval příběh s alternátorem .
Má zkušenost z toho zatím plyne pro potenciální zájemce VOLVO XC 60 - NEBRAT, NEKUPOVAT -
Budu sem do tohoto vlákna postupně přidávat vývoj jak s plánovanou výměnou převodovky tak pokud budou další problémy i ty . Budu je šířit a publikovat i jinde na internetu , aby si další potenciální zájemce udělal úsudek o Skandinávském Mercedesu sám.
PS: Jsem z toho nasranej a zklamanej
Franta
Mám přikoupenou ještě 2 roky záruku navíc tzn. celkem 4 roky a jak to tak vypadadá strávím je po servisech asi dokud mi nevymění celý auto a k tomu budu muset mít v pohotovosti kámoše, kterej pro mě bude jezdit až se zas něco přihodí . V srpnu jedu na dovolenou do Chorvatska a budu trnout abych tam dorazil, nebo aby se neopakoval příběh s alternátorem .
Má zkušenost z toho zatím plyne pro potenciální zájemce VOLVO XC 60 - NEBRAT, NEKUPOVAT -
Budu sem do tohoto vlákna postupně přidávat vývoj jak s plánovanou výměnou převodovky tak pokud budou další problémy i ty . Budu je šířit a publikovat i jinde na internetu , aby si další potenciální zájemce udělal úsudek o Skandinávském Mercedesu sám.
PS: Jsem z toho nasranej a zklamanej
Franta
-
Na tohle se nedá nic pozbudivého napsat. Bohužel jsi si vytáhl černého petra. Auto je stroj a ten je poruchový, čím složitější tím poruchovější. Osobně bych byl optimista a věřil že po odstranění těhle věcí bude auto v pořádku sloužit a nelam nad ním předčasně hůl. Dnes se jednoduchá auta už snad ani nevyrábi kromě nějakých offroadů a ty jsou ve finále drahé jako prase , ale zase něco vydrží. Držím palce a přeji silné nervy .
- Sponzor fóra
- Vůz: XC70 D5 151kw 2011
Obrátil bych se na centrálu Volvo, jak může být asistence na takhle bídné úrovni. Mám nový auto v záruce a chci ihned přistavit nový vůz do té doby, než se závada vyřeší.
ex. V70 D5 120kw, S60 2.4i LPG, V70 D5 136kW AWD, S80 D5 151kw
Ano je to stroj a jako takový se může posrat.Obrovský problém však vidím v přístupu Volva z hlediska reklamace.Být toto před 30 lety,už by měl majitel nový nejvybavenější model výměnou za špatný kus s obrovskou omluvou a nabídkou benefitů.Jenže dnes je doba,kdy se téměř všichni řídí pravidlem "po nás potopa"
-
Martine naprosta pravda, jenze dnes jsou auta prodavana na hranici nakladu a diky tomu uz na tenhle luxus oni kaslou. Dnes jsou na prvnim miste pouze zisky a na lidi management kasle protoze vi ze clovek nema kam jit jinam. Lidi mezi premiovymi znackami rotuji protoze koho takhle nasrali u BMW Tak jde k volvu, volvar jde k medu atd. Vsichni se chovaji jako kurvy. Podobne zkusenosti mam s obytnakem a ten stal pres 2 mega. Ve finale se citis jako maly skolacek a jsi rad ze si na tebe udelaji v sezone cas. Takove rozcarovani mam take za sebou. A to mam kurva znackove auto vyrabene v germanii.
- Vůz: S80, D5, MY04
Nové Volvo XC 60 za 1,2 mio Kč - zkušenosti k nezaplacen
Soucítím s tebou kamaráde. Něco podobného prožívali moji rodiče minulý rok, nakonec šlo auto z domu, když je nechalo na slovensku ve štychu.

Na hranici nákladů? to nemyslíš vážně, že ne?hombredavid píše:Martine naprosta pravda, jenze dnes jsou auta prodavana na hranici nakladu

-
- Vůz: Volvo XC90 D5 MY07
Hombredavid to myslel asi spíš tak, že marže na prodeji nových aut jsou čím dál tím menší a řada prodejců spíš vydělává na následném servise. Ale otázka je, nakolik to platí pro Volvo.
Jinak k tématu: dost smutná a pro Volvo nelichotivá story, ale i když je to těžké, nehanil bych Volvo jako značku. Netuším, co se tam posralo, ale podobné příběhy se čas od času objeví i u jiných značek, naposled třeba BMW.
Jinak k tématu: dost smutná a pro Volvo nelichotivá story, ale i když je to těžké, nehanil bych Volvo jako značku. Netuším, co se tam posralo, ale podobné příběhy se čas od času objeví i u jiných značek, naposled třeba BMW.
Bylo: Volvo S60 2.4 125 kW; Volvo S80II 2.5T MY07 147 kW; Volvo XC90 2.5T MY05 154 kW
-
- Vůz: ---
Za to v jaký kvalitě se dneska auta vyrábí si kupující zčásti můžou i sami. Každej chtěl za svý peníze dražší auto než si mohl dovolit, tak se výrobci začli bít s cenama a výsledek je to co se dneska pod prémiovým logem prodává. Celkem jednoduchý počty.... SUV v té době neexistovaly, ale když vezmete kolik stál slušně vybavenej sedan nebo kombík se slušnou (turbo benzín) motorizací před 20ti lety a kolik stojí dneska... když to navíc proženete nynější hodnotou tehdejších peněz, dojdete k tomu, že srovnatelný auto s mnohem více píčovinama ve výbavě dneska stojí polovinu. Samozřejmě s mainstreamem kterej frčí na momentální popularitě třeba Volva to odnesou i kupující, který peníze maj a jsou ochotný platit... můžou si připlatit tak maximálně za záruku, nebo si za svý peníze ty krámy koupit rovnou dva.
-
- Vůz: S80II 2.4 D5 MY07
Já bych nebyl úplnej skeptik. Asi hold prostě smůla na kus. Ten přístup servisu je už ale druhá věc, chce to si prostě dupnout a trochu jim dát přes kule.
- Vůz: XC70 D5 AWD 151kW
bizon17 píše:Připomnělo mi to tohodle pána s Peugeotem.

Franto Vase zkušenost mne velmi mrzí, ale aby šlo nějak pomoci potřebuji znat vice info - prosim zašlete mi do zpráv VIN a kde se to řeší ... Diky MMAZARI
Zdravím všechny,
Píši pokračování příběhu s převodovkou.
Dovezl jsem auto na plánovaný servis, kdy se mělo řešit škubání při řazení z R na D údajnou a avizovanou výměnou převodovky.
Převodovka se zatím neměnila, prý poslali ze Švédska jiné noty . Konkrétně my sdělili, že byly vymazány nějaká nastavení a proveden něco jako zásah s názvem Adaptace a že se uvidí . Dostal jsem tentokrát zdarma náhradní auto, také Volvo, pěkné V 40 tak že mě potěšilo, že nemusím řešit odvoz z a do servisu ( tak si říkám aspoň něco, když už je to na prd ) . Nicméně jezdíme cca týden a opět jsou cítit při přeřazení R na D rázy.
Pojedu během 14 dnů na dovolenou do Chorvatska, což bude nějakých 2500 až 3000 km a jestli se to nezlepší nebo naopak zhorší , budu to muset zase začít řešit.
Asi mě už z toho jebne.
Franta
Při opravě alternátoru jak píši výše jsem se ještě zapomněl podělit ještě o jednu perličku:
Po dovezení auta do servisu mi volá technik a ptá se zda bylo auto nějak rozebíráno nebo snad bouráno , že je mu divné, že chybí nějaké 2 držáky (nějaké zasouvací tyčky) předních světel. Říkám, že v žádném případě, že to není možné, ať tedy držáky do auta dodá ,že s autem nic nebylo a že ho ani nikdo nerozebíral . Propojil jsem tedy raději prodejce kde mi auto prodali se servisem kde zjistili že tam držáky chybí a mechanik říká , že zdarma dodat držáky nelze, jen kdybych si je zaplatil .
Zkrátím to opět
Výsledek: nevědí proč tam držáky nejsou , ale znovu po chvíli dohad ,
jsem si dohodl , že objednají držáky světel kde jsem auto koupil a pošlou je do místa kde se auto servisuje a že mi je tam namontují.......
Přijedu domů koukám, kde jsou držáky světel a oni nikde. Volám tedy do servisu kde bylo dohodnuto, že tam držáky dodají, kde mám tyčky a odpověď zní : my jsem je je tam zaponměli dát .
Neměl jsem už sílu se zas dohadovat , tak jsem si pro ně k nim dojel a dal jsem si je tam sám ..
Tak asi tak... jen tiše doufám , že už tam další součástky nechybí protože já to nepoznám .
Píši pokračování příběhu s převodovkou.
Dovezl jsem auto na plánovaný servis, kdy se mělo řešit škubání při řazení z R na D údajnou a avizovanou výměnou převodovky.
Převodovka se zatím neměnila, prý poslali ze Švédska jiné noty . Konkrétně my sdělili, že byly vymazány nějaká nastavení a proveden něco jako zásah s názvem Adaptace a že se uvidí . Dostal jsem tentokrát zdarma náhradní auto, také Volvo, pěkné V 40 tak že mě potěšilo, že nemusím řešit odvoz z a do servisu ( tak si říkám aspoň něco, když už je to na prd ) . Nicméně jezdíme cca týden a opět jsou cítit při přeřazení R na D rázy.
Pojedu během 14 dnů na dovolenou do Chorvatska, což bude nějakých 2500 až 3000 km a jestli se to nezlepší nebo naopak zhorší , budu to muset zase začít řešit.
Asi mě už z toho jebne.
Franta
Při opravě alternátoru jak píši výše jsem se ještě zapomněl podělit ještě o jednu perličku:
Po dovezení auta do servisu mi volá technik a ptá se zda bylo auto nějak rozebíráno nebo snad bouráno , že je mu divné, že chybí nějaké 2 držáky (nějaké zasouvací tyčky) předních světel. Říkám, že v žádném případě, že to není možné, ať tedy držáky do auta dodá ,že s autem nic nebylo a že ho ani nikdo nerozebíral . Propojil jsem tedy raději prodejce kde mi auto prodali se servisem kde zjistili že tam držáky chybí a mechanik říká , že zdarma dodat držáky nelze, jen kdybych si je zaplatil .
Zkrátím to opět
Výsledek: nevědí proč tam držáky nejsou , ale znovu po chvíli dohad ,
jsem si dohodl , že objednají držáky světel kde jsem auto koupil a pošlou je do místa kde se auto servisuje a že mi je tam namontují.......
Přijedu domů koukám, kde jsou držáky světel a oni nikde. Volám tedy do servisu kde bylo dohodnuto, že tam držáky dodají, kde mám tyčky a odpověď zní : my jsem je je tam zaponměli dát .
Neměl jsem už sílu se zas dohadovat , tak jsem si pro ně k nim dojel a dal jsem si je tam sám ..
Tak asi tak... jen tiše doufám , že už tam další součástky nechybí protože já to nepoznám .
Naposledy upravil(a) feroj dne 09 srp 2015 20:31, celkem upraveno 3 x.
-
- Vůz: S60 D5 Sport 136 kW MY 09
Auto bylo kupované sice nové, ale mohu vědět kde? Dík.
S60 D5 SPORT ´09 "Czarny Szerszeń" 136 kW

BMW Z4 E85, 2.5I
ex V40 1,8i 92kW / 125 oslíků, B4184SM, rv´99 "Srebrny
-
- Vůz: XC60 D4 AWD MY 2017
proč ty tyčky světel nereklamuješ? Máš nový auto, kde nejsou, tak je musí doplnit.
ex: XC90, 2004, 2,4, 120 kW, Summum, D5244T, automat
ex: V40, 1999, 1,8, 85 kW, B4184S, manual
XC60, MY 2017, 2,4, D4, 140 kW, AWD, R-Design Summum, automat
ex: V50, 2004, 2,4i, 125 kW, Summum, manual
ex: XC70, 2015, 2,4, D4 Polestar, 162 kW, AWD, Summum, automat
ex: XC90, 2004, 2,4, 120 kW, Summum, D5244T, automat
ex: V40, 1999, 1,8, 85 kW, B4184S, manual
Kupováno bylo v Auto Wolf Plzeň ..ruprecht píše:Auto bylo kupované sice nové, ale mohu vědět kde? Dík.
Svým způsobem jsem je reklamoval , ale spíš jde o to, že to vypadá neverohodně, když opravují někde auto a něco tam není a má být. Spíš jsem si připadal, jako kdyby jsem auto rozebral a podstrčil jim tam auto na opravu s vadným něčím co jsem vlastně do auta vadné dal já a teď to chci vyměnit. Tak to vypadalo při dotazech ze servisu .old.fashioned píše:proč ty tyčky světel nereklamuješ? Máš nový auto, kde nejsou, tak je musí doplnit.
-
- Vůz: V70 III , 2,5T, LPG
jo tak to uz se nicemu nedivim,zejmena tomu pristupu.myslim ze vetsina plzenaku pri vysloveni auto wolf vi svoje..feroj píše:Kupováno bylo v Auto Wolf Plzeň ..ruprecht píše:Auto bylo kupované sice nové, ale mohu vědět kde? Dík.
a myslim ze ten totalne nahovno pristup k problemu bys treba v prazskych pobockach nemel..proste wolf no
V70 PIII 2,5T 147kw,2009,LPG Volvo zástavba
Bylo: VOLVO V50 2.4i LPG 12/2004
Bylo: VW Golf 1.6TD 1986, Ford Escort 1.8D 1991, Peugeot 405 1.9i 1992
-
- Vůz: 240 GL 1987
Tak to je hustý, jak by řekl Karel Infeld Prácheňský, pánové, to město mi vůbec nepřipomínejte, na Plzeň já mám ty nejhorší vzpomínky...
Já teda taky, i když to nebylo s volvem...
Přeju hodně sil, budeš je patrně ještě potřebovat...

Já teda taky, i když to nebylo s volvem...
Přeju hodně sil, budeš je patrně ještě potřebovat...

Keine Panik auf der Titanic!!!
volvo 240 GL 1987 B230F CIHLA
citroën berlingo 2003 1.6 16V CITRUS
kia ceed sw 2020 1.6crdi REJŽE
Keine Panik auf der Titanic!!!
Nechci nikoho obviňovat a ukazovat prstem, to by mělo udělat Volvo samo . Ale krátce napíšu jen své pocity - Auto Volf v mým případě, řekl bych může za bod 1) tedy olej v převodovce a kardanu , který měl v autě být kontrolován před prodejem a případně doplněn. Dále za extempore s držáky světel, které v autě nebyly již u nového auta a měl to zachytit též předprodejní servis zrovna jako olej.
Ostatní brutality je práce asistenčníní služby , servisu kde se auto opravuje a v neposledním případě kvalita auta.
Kdyby bylo auto jak má být a odpovídala by kvalita ceně, za kterou jsem zaplatil nic z výše napsaného nemuselo nastat.
Zatím se na mě Volvo řádně podepsalo spíš jako celek a značka a jako něco co je jednoduše hrůza .... a jak již bylo napsáno výše v příspěvcích dnes je každému buřt jestli je zákazník spokojený.
Franta
Ostatní brutality je práce asistenčníní služby , servisu kde se auto opravuje a v neposledním případě kvalita auta.
Kdyby bylo auto jak má být a odpovídala by kvalita ceně, za kterou jsem zaplatil nic z výše napsaného nemuselo nastat.
Zatím se na mě Volvo řádně podepsalo spíš jako celek a značka a jako něco co je jednoduše hrůza .... a jak již bylo napsáno výše v příspěvcích dnes je každému buřt jestli je zákazník spokojený.
Franta