Toto je jediná oblast, ve které jsem horlivým zastáncem islámu ... Hajzlové jedni ...
Asi to nijak lépe zabezpečit nedá ? A to ještě občas vozím velkou Thule rakev a ní nástroje a příslušenství
ZKusil bych to. To ze sis toho vsiml pozdeji neznamena, ze se t nestalo, ne?Ivo108 píše:Ted jsem ještě zjistil že mi ti hajzlové poškrabali střechu![]()
Vzhledem k tomu že jsem si té krádeže atd. všiml až po návratu domů, nevím přesně kde se to událo a nehlásil jsem na místě policii tak to asi těžko prezentovat jako pojistnou událost v rámci pojištění (havarijní, povinné) ?
A to si za ně dal ještě dost... mám nějaký hliníkový z lidlu a cena byla někde kolem 800,-ttoommaasseekk píše:A to je ten důvod, proč jsem koupil "levné a hloupé" příčníky.
Sice se dlouho nandavají na auto a musí se k tomu použít dlouhý imbus klíč, ale také se dlouho sundávají ... a věřím, že lenost je věčná. Ale tahle debata už tu byla.
http://autonosice.hobbycar.cz/stresni-nosice/22314-pricniky-menabo-dozer-uzamykatelne-alu-volvo-v40-96-menabo-194548-8003168194743.html
yebat píše:
A to si za ně dal ještě dost... mám nějaký hliníkový z lidlu a cena byla někde kolem 800,-
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé