Jinak já dneska ocáknul Jarunu na příští víkend, přezul a nasadil zimmermany. Foto nemam, vyhnal mě déšť.

Vám tam v okolí nevysázeli babišův žlutej mor? Jen že po 2 dnech mam auto žlutý místo černý od pyluUrvanej píše: Jinak já dneska ocáknul Jarunu na příští víkend, přezul a nasadil zimmermany. Foto nemam, vyhnal mě déšť.
Jaruna bude pristi vikend?Urvanej píše:To je hezký, gratuluju. Nakonec zjistíš, že proč vůbec jezdit do servisu.Ale odpověď je kuli úspoře času.
Jinak já dneska ocáknul Jarunu na příští víkend, přezul a nasadil zimmermany. Foto nemam, vyhnal mě déšť.
spy píše:Vyměnil jsem na C70 tekoucí nádržku serva a opatlal dorazy vazelínou, aby zase sezónu nevrzaly
A taky mi v ruce zůstalo to vrchní plastové očko měrky oleje, takže du vypláznout litra za novou...
No a to jsi ještě nezainvestoval do Würth HHS 2000Tasso píše:WD 40 je mocný nástroj, prostříkl sem zámek pátejch dveří a hle otravné pištění zmizelo
k nove ploche merce se dvema O-krouzkama (pac ty stare puvodni uz nikde nevedou) je nutne koupit i novou delsi trubici pac ti pak ukaze olej 5 cm nad ryskouspy píše:Vyměnil jsem na C70 tekoucí nádržku serva a opatlal dorazy vazelínou, aby zase sezónu nevrzaly
A taky mi v ruce zůstalo to vrchní plastové očko měrky oleje, takže du vypláznout litra za novou...
Bohajeho, co to ty švédské soudruhy napadlost_Andy píše: k nove ploche merce se dvema O-krouzkama (pac ty stare puvodni uz nikde nevedou) je nutne koupit i novou delsi trubici pac ti pak ukaze olej 5 cm nad ryskouvymena je malina
Před rokem a půl mi tam cosi v servisu napatlali, teď jsem to opatlal myslim něčím od Mogulu, ale ani si nejsem jistej.PINĎABC píše: Jakou vazelínu používáš? Byl jsem totiž postrašen mechanikem, že špatně zvolená vazelina nebo mazadlo rozpouští plasty a gumu a urychluje jejich cestu do kytek.
Hoj, nechci kazit tvé nadšení, ale co tě vedlo k tomu, tento krok vynechat? (Tedy pokud jsi je neměnil nedávno?)dumi.cz píše:... krom oblozeni rucky
Docela nechápu Tvé šetření.dumi.cz píše:Vcera jsem vymenil komplet zadni brzdy (tedy krom oblozeni rucky, ale s vymenou prachovky brzdoveho valecku).
Prvni moje oprava tohoto druhu. Zda se ze vse funguje, rucka brzdi o trosku lip. a pri jizde bez brzd se kola nezahrivaji. takze to asi slae jak ma. jeste to budu pozorovat.
Takze sem se posunul zase o kousek dal
Uživatelé procházející toto fórum: frasta