dovezená včera v noci z okr. česká lípa,půl roku stála ve stodole,je špinavá,oklepaná,oblitá olejem...ale je moje
motor B200FT
převodovka manuál 5Q - kod nevím.
barva zelená - kod zjistím
stav tacho 194xxxkm
výbava je prazvláštní
servo,abs,manuální okna,neovladatelný zrcátka- žádný dráty,žádný táhla,látkový interier,int. dětská sedačka,tažné 1900kg,střešní nosiče
někdo asi nedávno do auta hodně investoval,protože po dnešním umytí jsem zjiztil,že je vyměněný chladič,nové turbo - o tom prodejce říkal,termostat,je přetěsněná hlava,nové svíčky,kabely,rozdělovač,náplně,filtry,komplet výfuk a asi i baterka
byť vypadá hrozně zašle, tak jsem bez ní prostě domu jet nemohl, už jsem sečetl škody a objednal díly,v pondělí se stavím pro komplet brzdy,zadní světla a přední blinkry,lanovod ruční brzdy a snad i uložení stab. přední nápravy a technická by mohla bejt v cajku.
co mě trápí je fakt, že v minulosti musela dostat přes čumák a lakovna se asi s přípravou a ošetřením podvozku moc nemazlila,na mnoha místech je liška,nárazník nesedí jak má a na pár místěch jsem našel pozůstatky plátování.
co mě určitě čeká je výměna LP blatníku,LP dveří a asi i olejové vany,která je na mě moc vorezlá a tryskání by asi už nepřežila,prokapává,teda spíš protejká hřeben řízení a jsou sežraný štíty brzd
fotky jsou ještě z inzerátu,až seženu kabel k foťáku tak vložím aktuální
před chvilkou jsem se byl projet jenom kolem bloku a musím uznat,že tak sametovej chod motoru jsem dlouho neslyšel,žádný svakání,žádný klepání,turbo táhne jak splašený...prostě paráda.
nenamlouvám si že na ní bude práce na dva dny,ale snad se do konce léta zadaří a bude zase jak ze žurnálu-v rámci mezí