škoda, že ten motor nedávali do V70

. Tak ať Ti to vydrží
 . Tak ať Ti to vydrží  .
 . 

Předpokládám že to má rozvod řetězem a jedinej kdo ho nezvládnul je hustokrutokoncern VW
 Předpokládám že to má rozvod řetězem a jedinej kdo ho nezvládnul je hustokrutokoncern VW 

Důvod bych hledal nejspíš v kultivovanosti a nízkém hluku řemenovýho převodu. Řetízek přecijenom trošku chrastí, a tady šlo o co nejtišší zvukový projev. Ten motor si jen tak ševelí, a řetěz by to jen pokazil.dali píše:Řemen je pro mě překvapením. U takhle dospělýho auta bych ho nehledal.

Add řetěz-pokud je rozvod v pořádku,nevíš o rětězu vůbec,natož aby chrastil....
 Add řetěz-pokud je rozvod v pořádku,nevíš o rětězu vůbec,natož aby chrastil.... 
 Sarkasmic píše:Tak já se hlásím o 460ku...

Sarkasmic píše:Tak já se hlásím o 460ku...

Ta půjde jako poslední, jestli vůbec. Její cena je tak mizivá, že by její prodej nic moc neřešil. Ale píšu si tě do deníčku.
 Ta půjde jako poslední, jestli vůbec. Její cena je tak mizivá, že by její prodej nic moc neřešil. Ale píšu si tě do deníčku. 

Tak gratulace a hlavně ať sloužímajtinek píše:Tak po kratší pauze, kdy už jsem měl pouze 460tku, přibyl před pár týdny nový člen rodiny. Máme ho rádi, tak snad bude dobře a dlouho sloužit. Je to XC70 D5, rok 2005 (ještě 120kw), manuál.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé