Mohl by někdo pls procentualne zhodnotit rozdil - servis + základní opravy XC90 např s malým braskou V50?
Děkuji
Neboj V50 tě sežere až za mrtva.wunti píše:Já Vám děkuji za pěkný příspěvek a za Váš čas.
Možná ze to někomu přijde zvláštní, tento druh dotazu, ale prostě zjišťuji, čtu a vstrebavam poznatky.
Je jasne, ze každý vůz je zcela jiný a nejdůležitější je jak se k němu předešlý majitel choval
XC90 je úžasná, jen se prostě desim, ze mne sežere zaživa.)
Tož asi podle motorizace ne?martinopel píše:Neboj V50 tě sežere až za mrtva.wunti píše:Já Vám děkuji za pěkný příspěvek a za Váš čas.
Možná ze to někomu přijde zvláštní, tento druh dotazu, ale prostě zjišťuji, čtu a vstrebavam poznatky.
Je jasne, ze každý vůz je zcela jiný a nejdůležitější je jak se k němu předešlý majitel choval
XC90 je úžasná, jen se prostě desim, ze mne sežere zaživa.)
No moje to bylo taky prvni SUV, presel jsem na nej z naprosto spolehliveho Passata Tdi 96kw se kterym jsem nalital hromadu km, ale i proto potreboval nejakou peci.wunti píše:Spíš jsem mel na mysli částky za díly jako např. Ložiska, silentbloky, eventuálně vše kolem brzd ... no ono na to koukám a zni to divné. Chápu, ze se nad tím někdo pousmeje, ale zkusenosti s větším SUV hold nemam - tak asi proto
Dik za pozitivní reakciultrafan píše:No moje to bylo taky prvni SUV, presel jsem na nej z naprosto spolehliveho Passata Tdi 96kw se kterym jsem nalital hromadu km, ale i proto potreboval nejakou peci.wunti píše:Spíš jsem mel na mysli částky za díly jako např. Ložiska, silentbloky, eventuálně vše kolem brzd ... no ono na to koukám a zni to divné. Chápu, ze se nad tím někdo pousmeje, ale zkusenosti s větším SUV hold nemam - tak asi proto
Muzu rict ze Volvo paradoxne zatim pomerove ke km vychazi lepe, spotreba kolem 8l.Par aut jsem jiz mel a tohle je zatim nejJdi do nej, udelej si radost
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé