Sergej píše:Ja iba toto, ale zato po upgrade na drevo
tohle je pěkný a taky by se mi to líbilo

Sergej píše:Ja iba toto, ale zato po upgrade na drevo
Tak sice jsem s tím zatím nestřílel, ale jak se po večerech v práci nudím, tak si s uzkonem hraju a líbí se mi čím dál víceStalin píše:Jak jsi s tím Uzkonem TR X spokojenej??? Něco malo už jsem si přečetl a vypada to že za ty peníze není co řešitTaky sem se na něj díval a něco takovýho by se do arzenálu hodilo
Na střelectví někdo píše že podle prodejce to tvrdochrom má. Na druhou stranu, je to u takovýhle brokovnice zásadní jestli jo nebo ne?Stalin píše:Jen sem se nikde nedočet jestli to má chromovanou hlaven
V tomto případě ano. No pokud se dá koupit olovo tak nějak nevidím důvod proč střílet oceláky, beztak je to jenom pseudoekologický výmysl.Stalin píše:Pokud budeš střílet ocelový broky tak bych řek že tvrdochrom je nutnost
V tomto případě ano. No pokud se dá koupit olovo tak nějak nevidím důvod proč střílet oceláky, beztak je to jenom pseudoekologický výmyslOndraH píše:Stalin píše:Pokud budeš střílet ocelový broky tak bych řek že tvrdochrom je nutnost
A bylo něco v černém??Romulusw píše:Byl jsem si dnes dopoledne v MAGNUM bouchnout. Na 25m ze sta ran, 4 v bílém
Romulusw píše:To sis teda dovolil dost!![]()
.22 nebo 9mm ?Romulusw píše:Byl jsem si dnes dopoledne v MAGNUM bouchnout. Na 25m ze sta ran, 4 v bílém
Zastřílet si s dětma na terč, protože to párkrát zkusily a baví je to a také sem tam vyrušit z letargie kočky, které nám s..ou na zahradě.peter cz píše:Účel a cenová představa?
Uživatelé procházející toto fórum: hombredavid, Ondul, Zeb