Na tu zimni akci??

Me bylo receno ze normal cena -25% sleva za program 8+
Podklady u mě v práci. Jsem prodejce olověných akumulátorů.63miro píše:zdroj?4leSh píše:V současné době jsou vozy Volvo osazovány bateriemi rakouské značky Banner.
[/quote]4leSh píše:V současné době jsou vozy Volvo osazovány bateriemi rakouské značky Banner.
Joemilionare píše:4leSh píše:V současné době jsou vozy Volvo osazovány bateriemi rakouské značky Banner.
Teoreticky by měla být.brano14 píše:Tak origo z Volva nieje zlá kúpa, to by mala byt prvovýroba?
Taky by me zajimalo zda kdyz bych si koupil bat od Volva zda sou pri vyrobe davany jine naroky nez pri vyrobe ,, s autem "brano14 píše:Tak origo z Volva nieje zlá kúpa, to by mala byt prvovýroba?
Proč by někdo vyráběl baterii s dlouhou životností a okrádal se o zisky z prodeje dalších ?Joemilionare píše: Taky by me zajimalo zda kdyz bych si koupil bat od Volva zda sou pri vyrobe davany jine naroky nez pri vyrobe ,, s autem "
V tom pripade ta moje se reinkarnovalabrano14 píše:A vadí autu ked sa nechá batéria v aute az do jej smrti. Niekde tu bolo rozoberané ze áno, ze by sa mala meniť este pred smrťou.
Tak driv vw take vyrobylo motor ktery najede 1mil kmyoby píše:Proč by někdo vyráběl baterii s dlouhou životností a okrádal se o zisky z prodeje dalších ?Joemilionare píše: Taky by me zajimalo zda kdyz bych si koupil bat od Volva zda sou pri vyrobe davany jine naroky nez pri vyrobe ,, s autem "
Autu to nevadí, ale vadit to bude tobě, až jednoho dne zkrátka nenastartuješbrano14 píše:A vadí autu ked sa nechá batéria v aute az do jej smrti. Niekde tu bolo rozoberané ze áno, ze by sa mala meniť este pred smrťou.
Správně si napsal "dřív"Joemilionare píše: Tak driv vw take vyrobylo motor ktery najede 1mil km
A pak to vylepsilo(dokur...) systemem PD
A prestalo to vyrabet
Tak treba taky mohou vyrobit nejake bat co by mohli vydrzet dlouho
A natocilo by to aspon pres kabely?? Na pripadne dojeti pro novou baterku::??Joemilionare píše:Autu to nevadí, ale vadit to bude tobě, až jednoho dne zkrátka nenastartuješelektrody budou natolik proformovaný, že baterka už nebude schopna dát dostatečně vysoký startovací proud.
Troufam si říct že takhle to neni, nevim tedy v jakejch chvílích se ti rozsvítí kontrolka baterie, ale moje baterka již evidentně po těch 9 letech má sníženou kapacitu, pokud mi např. auto jeden den stojí (což se stane zhruba jen dvakrát do měsíce), následující první studený start trvá zhruba 3-4 vteřiny, jak už je oslabená. Vzhledem k tomu, že do práce to mam 38 km, vždycky to dobiju alternátorem do plna.Joemilionare píše:A tak ty nase auta sou chytry ne![]()
![]()
A kdyz je bat slaba tak to napise a nekde sem tu cetl ze to auto si nejak hlida napeti a proud a dovoli to jeste posledni start
Ale je mozne ze auto ten posledni start dovoli ale ja tim tu bat take mohu odepsat.
jak na tom bude uz hodne spatne
Mě to nic nenapsalo a udělalo to jenom cvak, cvak, cvak, nic.Joemilionare píše:A tak ty nase auta sou chytry ne![]()
![]()
A kdyz je bat slaba tak to napise a nekde sem tu cetl ze to auto si nejak hlida napeti a proud a dovoli to jeste posledni start
Buď musíš být konkrétnější, nebo se líp kontrolovat, ale dle logu tu nikdo kromě autora příspěvek nesmazal.Jara11 píše:Zajímavé, jak tu někoho baví mazat zřejmě nevhodné příspěvky. To už ani zde nelze napsat holou zkušenost za 35 let praxe?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]