je to blud nebo nejaky fakt? ja otom neslysel

Nemuzu si pomoct, ale prijde mi, ze jedno vylucuje druhy. Pokud ji nesmim ani omezit, jak nemuze mit absolutni prednost?Airbus380 píše:Tramvaj nemá absolutní přednost, nicméně řidič musí dbát zvýšené opatrnosti a nesmí tramvaj omezit ani ohrozit.
barva???Pegos píše:A ještě jedná novinky v D musíš mít v zimním období 1 l nemrznoucí směsy do ostřikovače : ( a co se týká te vesty tak musí být pro každého ve vozidle tj. nejlépe jich vozit tolik kolik je sedaček.
ok, díky, já jen, že už jsem někde slyšel, že se snad v Rakousku mohou používat jen oranžové, protože zelené používají policajti.....Airbus380 píše:Deshi:
dle EU normy EN 471 co že je... červená, oranžová, žlutá a zelená a všechno s pruhy s vysokou viditelností...
Už ne,od 1.1.2015 nařízení zrušili..Petr.Chrpa píše:A ve Francii musíš mít svůj vlastní alkoholtester
Tak to jsi mi udělal radost to bylo vždy na poslední chvíli nemáme tester ještě ,že na pumpách jsoucuhan píše:Už ne,od 1.1.2015 nařízení zrušili..Petr.Chrpa píše:A ve Francii musíš mít svůj vlastní alkoholtester
Uživatelé procházející toto fórum: Carl-Gustaf Sudhoven