Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Dovolte mi jako samozvanýho vůdce a diktátora představit vůz vládních špiček VRZČ. Vozidlo je dalším důkazem toho, že VRZČ má jen málo konkurentů v CZ
Rok 1989, motorizace B230E (K-Jet), automat ZF. Trh- Spojené Království. Z Torslandy vozidlo vyjelo jako standartní 740 GLE a přestavba se konala v Boltonu u Colemana s Milnem Stav je uspokojivý, nějaké drobnosti, trocha koroze by se našla. Chodí, motor němaje problema. Stan idealny, Samochod bardzo dobry.
Gratulace přijímáme, naše sebevědomí zase vyrostlo A to jsme si mysleli že už víc namyšlený ani být nemůžeme. Majitelé jsou Urvanej (čti Uřvanej), kV8ba (čti ká vé vosum bé áá) a jestli někdy budu solventní a zaplatím těm dvou výše jmenovaným sandálům podíl, tak i já
Pro méně chápavé malá soutěž- Kdo první spočítá správný počet dveří na vozidle, může se na prvním srazu kde bude vozidlo přistaveno, svézt vpravo vzadu za předpokladu že bude dostatečně velebit mecenáše z VRZČ
No jo doba prostě pokročila, pryč jsou ty časy, kdy Kuba tahal trilobita na provázku kolem rybníka, Uřvanej trestal s V40 a já měl dvojku
Veselý Vánoce všem pacošům, pro který není Volvo auto, ale smysl života přejí Párty People ze západu
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Ondra. dne 23 pro 2014 20:21, celkem upraveno 4 x.
martinopel píše:Jak je to vyztužené,aby se to nelámalo??
Dyť tam máš jasně dokladované foto před krámem, že byli kluci koupit něco na tu podlahu.
btw.
Nebude problém dát tomu české noty?
Jestli jsem dobře pochopil tak vzadu se sedí jako v autobusu.
Chtělo by to zauvažovat nad přestavbou aby byly sesle poskládány proti sobě stylem obývák, uprostřed konferenční stolek z redbloku. No a na podlaze ten perský tepich.
_________________ V70R II 2,5T AWD, manual, 220 KW,´04, SAAB 9-5 AERO 2.3T, B235R, manual, 184 kW, ´03, Volvo C70 2,0 T5, B5204T3, 166kW ´98, manual, ARD tuning stage 2, 195kW,
bylo Volvo 460 2.0, B20F manual, 80kW,´95, bylo Volvo V70 2.5 10V, B5252S automat, 106kW,´99, bylo Volvo 850 R, 2.3, B5234T5 automat, 176kW,´96, Volvo V70 T5 2.3, B5234T3, manual, 176kW, ´99,
Vstup do galerie ZDE
hajnej píše:pěkně to vyluxuj a zamlouvám na svatbu
je to komplikované s papírama. Tak se svatbou moc nechvátej a to ti nedoporučuju nejenom kvůli tomu autu ale i ze svýchg zkušeností . Máme v ruce UK odhlášku a kupní smlouvu na nás. VAC nám nebylo schopno zajistit ve Švédsku nic na způsob typového listu co by umožnilo vyplnit český TP. Logicky, neb to není v podstatě výrobek Volva. Máme další možnosti které řešíme- DEKRA, přihlášení jako veterána (nemá sice věk ale teoreticky bysme mohli dostat vyjímku kvůli raritnosti), popř. firmy zabývající se přestavbami vozidel. Další možností je poprosit Colemana Milneho o pomoc.
V tomto směru bysme velice ocenili rady a zkušenosti někoho kdo podobný problém již řešil Avšak to že nikdy nebude možnost legálně to postavit na český značky si nepřipouštíme
Ondro ta Dekra by snad mohla projít ne? Letos prošel přeci předpis o provozu vozů s pravostranným řízenîm, stačí aby ti schválili pro Evropu zrcátka a světla za cca 4.000 poplatek. To jsem našel na netu. Ináč gratuluju k fakt hustému povozu.
_________________ bylo volvo V70 2.4 r.v. 2001, V70 I r.v. 1997 tdi, Saab 9-5, Renaulty, Fordy, Opel Rekord, VW brouk, Feliny a Fáčka, je V70 I r.v. 1999 tdi, S70 r.v. 1998 tdi, Mercedes w211 3.2 CDi
skreči píše:Ondro ta Dekra by snad mohla projít ne? Letos prošel přeci předpis o provozu vozů s pravostranným řízenîm, stačí aby ti schválili pro Evropu zrcátka a světla za cca 4.000 poplatek. To jsem našel na netu. Ináč gratuluju k fakt hustému povozu.
spíš nám o voze chybí zásadní technické údaje, v podstatě nemáme nic co by se dalo opsat do techničáku, potřebujeme to auto tzv otypovat...
Hodne slusna masinka takze dylka nejakejch 5.7m? V tom uz by mohla VRZC poradat lecjaky orgie
Co se tyce chybejicich udaju v TP, zkusili jste zavolat nebo se zastavit osobne za Robertem? Z nasi zkusenosti s pedrozem1 vyplyva ze je to pak uplne o necem jinym nez emaily...
No, VRZČ zase ukázala světu, kdo tady velí! Móc pěkný! Běžná auta s RHD už jdou postavit na papíry, s tímhle bych se obrátil přímo na úpravce, snad vyjdou vstříc.
Tady někdo provokuje jinak jak psal tomasss, Roberta musíš dusit každej den než to vzdá a radši si vezme na svoje triko, že ti tam nafláká údaje klidně i k jinýmu autu. Jak to řekl osobně mě, "Pochopil jsem, že bych se Vás nikdy nezbavil, tak tady to máte!" u vás to bude ale asi o něco složitější díky přestavbě. Každopádně nepřípustnost nepřihlášení je jasná věc, tohle prostě na značkách být musí gratuluju !!! apropo, u koho stojí?? Návštěvu plánuju už delší dobu a tohle se okouknout musí
U Kuby, kvůli mým i Uřvanýho povahovým nedostatkům byl právě Kuba zvolen jako vedoucí projektu Kdyby to bylo u mě, brzy by to skončili rozřezaný ve sběrně, Uřvanej by to zase přestavoval na závoďáka
Auto je aktuálně zazimováno mimo. Práce na něm tak nějak neprobíhají, protože máme vítr z papírů, tak abychom z toho neudělali jen pekelně drahej kurník.
Jinak takovéto společné vlastnictví je celkem slušný test kamarádství, respektu a tolerance.
BTW, kdyby měl někdo ramínka stěračů z anglána, tak všema 10ti. (Případně jiný RHD typický díly.)
Na svatbu má trochu tmavou barvu
Nesseerr boss.