Einhell 190D a díkyRoger píše:Vypada to hezky,vsechna cest,cim to svarujes,MIG?

Einhell 190D a díkyRoger píše:Vypada to hezky,vsechna cest,cim to svarujes,MIG?
Orientační cena?mekky píše:Určitě,martinopel píše:Zvládl by jsi XC90 T6 s laufy na obou stranách?
Mag (klasicky ceocko ale za pouziti jinyho plynu )Roger píše:Vypada to hezky,vsechna cest,cim to svarujes,TIG nebo jinak?
A jo, diky, s CO2 jsem delal, ale na nerez jsem to nezkousel...mekky píše:Mag (klasicky ceocko ale za pouziti jinyho plynu )Roger píše:Vypada to hezky,vsechna cest,cim to svarujes,TIG nebo jinak?
norcofiala píše:skoda ze si z brna :/to by mne vysel trochu draho
(( mozna se udela vylet ....
Pokud se ti nechce jezdit až do Brna, můžeš si nechat poslat třeba tady. Downpipe a Výfuk za jenom 27,500 + pošta. Potom pochopitelně nemusíš jezdit tak dalekonorcofiala píše:skoda ze si z brna :/to by mne vysel trochu draho
trochu z vostra ale dobre tvuj nazor, momentalne ten vejfuk opravdu potrebuju, ale nemam 18k, v tom se schodnem ....martinopel píše:norcofiala píše:skoda ze si z brna :/to by mne vysel trochu draho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U výfuku za 18 tyček řešíš litr za benál??Myslím,že akorát velké hovno.Stejně by sis výfuk udělat nenechal jen blbě žvaníš.Chce se mi blejt.
![]()
To je věc názoru,já to napsal jak mi huba narostla,kokot mi přijde člověk,co řeší litr tam kde ušetří desítku.Ale jak říkám každý máme jiný názor.S60 GOLD píše:No je pravda ,ze bych asi taky litr neresil když ve finále usetrim desitku ale napsat by to mohl kolega martinopel trosku lip a ne jak kokot. Ale nic neres,Mekky bude delat výfuky dal takze se třeba muzes rozhodnout za rok,nebo......ja jen za sebe, jsem moc spokojenej.
taky to nebylo mysleny na tebeS60 GOLD píše:Kokota jsem myslel martinopela. Ono mluvit jak me huba narostla ........no nevim u mladého člověka bych to bral ale.......jak rikas ..věc nazoru...ono aby jsi jednou po te hube nedostal...... Jinak stebou souhlasim,ze usetrit deset ,nebo prijit o litr.......je sakra rozdil.....jen si to mohl napsat lip.
No kluci jestli mate moznost tak Mekkyho doporučuju ....
Edit vlastně i rovnou mám doma takže i podle rovné to zvládnumekky píše:Kluci v klidu a Urvanej nic nemaž kašli na tojen tak pro info kdyby mě někdo zájem o výfuk komplet na c70 s šikmou prirubou a mohlo by se to i poslat
tak ať mi dá do čtvrtka vědět a já ho vytvorim , podle svýho Cecka
, (mám cecko na zvedaku zrovna a budu vytahovat motor ( nevím jak je to s S70 a V70 a 850 pokud je to stejný tím líp ale musí mít šikmou prirubu!! Cena záleží na tom pokud chce mít plně průchozí tlumiče nebo ne takže 15-18 t plus pošta
Ty koncovky taky vyrabis nebo kupujes? Nebo kdo co si doda? Me se libi koncovky co maji XC60 po faceliftumekky píše:Ten by jsi si musel softwarerove nechat vypnout a pak klasika.. Určitě by šel Duplex nějak vymyslet
Uživatelé procházející toto fórum: kaza.xx