Zdravím chlapi
Mám malou prosbu.Kdo ví jaké má označení volvo se čtyřmi místy,je to S80 ale nikde ji nemohu najít,tenkrát jsem na ní narazil a moc se mi líbila,má v zadu rozdělená sedadla.
Děkuji za pomoc
Ale jo, s kilíčkem by sis mohl vystačit za skříň a montáž, a ještě by ti možná něco málo zbylo. Mam pocit, že nová od volva stála cca 80 co sem na to koukal.
Já kdybych se nudil...
pokud jich po Praze nejezdilo více, tak jsem kdysi s majitelem dělal ve stejné budově a auto by mělo být po jedné, nebo i více repasí motoru, snad kvůli praskajícímu bloku.
čili je už asi vcelku zainvestované
Jo to je ta kára
Můžu se tedy ještě zeptat jak je to stím biturbem,je to drahá záležitost.
jestli máte zkušenosti?
Nyní mám doma jednu 850 v benzínu 2L a to je svezeníčko.
Njn, smůla ta převodovka. Nebýt toho tak tu máme T6tky všichni, teda aspoň já jo . Ale furt mě uniká proč třeba Martin nebo David si neudělají vejlet za velkou louži , nevočíhnou tu přestavbovou sadu a nedělají ty převodovky. Dyk je to hřích.
_________________ za chvíli bude, už je : Volvo s80 2,9
za chvíli také bylo, tak ne zůstává semnou :Volvo 850 TDi
bylo: Renault Safrane 2,2
bylo: Opel Kadet 1,4
bylo: Škoda 120 LS
bylo: Škoda 100 L www.royaleliquid.cz
zvedavec píše:Njn, smůla ta převodovka. Nebýt toho tak tu máme T6tky všichni, teda aspoň já jo . Ale furt mě uniká proč třeba Martin nebo David si neudělají vejlet za velkou louži , nevočíhnou tu přestavbovou sadu a nedělají ty převodovky. Dyk je to hřích.
No já tě prokouk už dávno, jen jsem tě chtěl demaskovat Doufám že se brzo vyprsíš se solidní nabídkou .
Hele trošku podrobnějc prosím, Tebe vyšla na 65 hadříků ? Nebo je to už konečná cena od tebe pro nás "mrzkej lid " a to jako komplet nový střeva? No povídej - teda piš a trochu se chvástej
zvedavec píše:Hele trošku podrobnějc prosím, Tebe vyšla na 65 hadříků ? Nebo je to už konečná cena od tebe pro nás "mrzkej lid " a to jako komplet nový střeva? No povídej - teda piš a trochu se chvástej
převodovka vyjde na 65000Kč Nová střeva, vbx rozvaděč a hydroměnič s HD lamelama a vařenýma lopatkama.cena bez náplně a montáže
To bych povidal, ze je akceptovatelna cena, pokat ten automat vydrzi
Si myslim, ze lepsi volba jak novy za podobne prachy
Martine kolko mas na tem naletane a jak sa tvari prevodovka
Existuje takyto upgrade aj na ine automaty?
danki píše:To bych povidal, ze je akceptovatelna cena, pokat ten automat vydrzi
Si myslim, ze lepsi volba jak novy za podobne prachy
Martine kolko mas na tem naletane a jak sa tvari prevodovka
Existuje takyto upgrade aj na ine automaty?
Ona nová převodovka z Volva je taky jen repase,navíc,jak mám info,tak mnohdy nefunguje.Najeto mám zatím jen asi 1000km takže na posuzování je brzy.