V autě je udajně nalitá nějaká neodzkoušená brutalitka,ale až do umření teplotní čidla se nedělo nic.Motor jde pěkně,necuká,volnoběh nekolísá....

Já tě sleduju už dlouhoUrvanej píše:Muj měsíční slib vypršel...
Myslím že u vás dneska nemohlo bejt o moc jinak než tady u nás... takový vlhko, slizká silnice. Dneska mi na trojku hrábla i 850, která hlavně díky gumám jinak naposledy hrábne při přeřazení na dvojku a pak už dá pokoj. Moje V70 T5 hrabe na trojku celkem často, protože má nicmoc trakci, dnešek nebyl výjimkou. Obojí na 17" kolech. Jestli tam náhodou máš třeba 15" a 195 nebo 185 šířku, tak na těch by na trojku hrabal i diesel. Jak píše Gusto, je to relativní, chtělo by to budík na tlak turba... třeba jenom nějakej provizorní vytaženej za stěrač (trochu blbý když teď furt chčije, celkem honička na něj nezapomenout a nesetřít).Sarkasmic píše:Njn,ale texa,atal,delphi i vag tvrdí,že ta zelená je druhá...
Jo-zapojil jsem všechny podtlaky dle diagramu a už to zase jede,ale pro změnu nějak moc... Je nermální že T5ka hrabe na trojku???Nebo jsem něco pokonil???
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé