kdybych jezdil alfou tak bych z toho auta radši taky vůbec nevylejzal aby mě u toho někdo nevidělcuhan píše:Jo jo,Ford podvozky umí a co teprve Alfa Romeo to se snad ani nedá popsat,z toho auta člověk ani nechce vysednout..

kdybych jezdil alfou tak bych z toho auta radši taky vůbec nevylejzal aby mě u toho někdo nevidělcuhan píše:Jo jo,Ford podvozky umí a co teprve Alfa Romeo to se snad ani nedá popsat,z toho auta člověk ani nechce vysednout..
Opravdu? Já včera vezl ve svém sedanu desku 2x1x0,13m a v pohodě. Samo jsem musel sklopit sedačky, ale jinak jsem kufr zavřel a odjel.skreči píše:u V70 I krátkej kufr, nemohl jsem tam dát 2m desku
No jo,hold jsi ještě mladej,neboj taky dorosteš do věku kdy zjistíš že Volvo není spasitelné..Ondra. píše:kdybych jezdil alfou tak bych z toho auta radši taky vůbec nevylejzal aby mě u toho někdo nevidělcuhan píše:Jo jo,Ford podvozky umí a co teprve Alfa Romeo to se snad ani nedá popsat,z toho auta člověk ani nechce vysednout..
jjjjjmot píše:Opravdu? Já včera vezl ve svém sedanu desku 2x1x0,13m a v pohodě. Samo jsem musel sklopit sedačky, ale jinak jsem kufr zavřel a odjel.skreči píše:u V70 I krátkej kufr, nemohl jsem tam dát 2m desku
hehe, no tak tohle bych nerekl.. ja tam nacpal celou loznici IKEA (2x skrin, 2x komoda, 2x nocni stolek + postel 2x2m) vcetne manzelky, je pravda ze sice byla rozlozena (ta postel)skreči píše:u V70 I krátkej kufr, nemohl jsem tam dát 2m desku, což do jiných stejně starých jsem nacpal,
+1Ondra. píše:kdybych jezdil alfou tak bych z toho auta radši taky vůbec nevylejzal aby mě u toho někdo nevidělcuhan píše:Jo jo,Ford podvozky umí a co teprve Alfa Romeo to se snad ani nedá popsat,z toho auta člověk ani nechce vysednout..
jj, ten jde dodelat relatkem z VWpepa.paur píše:cyklovač stěračů jsem dodělal, tak snad jen okna bez automatického dojezdu a hlavně ta koroze
bohužel straší i jinde, tohle se schovávalo pod střešní lištou: nad čelním sklem je to už skoro klasika: šíbr byl na prach, už je vyměněnej: na 15 let to zas taková sláva není, ale zase podlaha a spodek se drží statečně.st_Andy píše: ale ze koroze? tak ta by snad mela strasit jenom tam kde se děl nejakej vyspravek pokud je mi u techhle pozinku znamo..
Můj chrochták je podobně jako tvůj saffron skoro celolak a paradoxně to co bylo dělaný nerezne... třeba silnovrstva plniče na přední kapotě se postarala o to, že zásahy kamínkama jdou jen do plniče, nikoli až do plechu, tím pádem kapota, narozdíl od tý u 850, která má stále origo lak "Flugrost" nezná. Naopak rezne to, co nikdy nijak opravovaný nebylo.st_Andy píše:ale ze koroze? tak ta by snad mela strasit jenom tam kde se děl nejakej vyspravek pokud je mi u techhle pozinku znamo..
Na tom je hodně pravdy. Mají ty panely a profily pozinkovaný a pak to k sobě bodujou. To jsem úplně zapomněl napsat, že okolo veškerýho bodování to taky rezne. Vždycky to začíná malýma puchýřkama, který když jsou hodně malý je v nich jen zoxidovanej zinek, od určitý velikosti už v nich najdete rez. Taky mám tu zkušenost že u Volva oděrky až na kov hned tak nereznou. Možná je to urban legend, ale doslech jsem se, že silničáři nejen u nás (říkal to kámoš co dělá v německu) začali v rámci šetření používat čínskou sůl, která je mnohem větší dryják a maj s tím problémy i nový auta v záruce.Laurel píše:Pozink dneska dělaj všechny automobilky ale málo která nehnije. Viz Ford. Ten karoserie neumí. Přitom se mi nezdá, že by dnešní pozinkovaný karoserie měly větší výdrž, než ty starý karoserie z 80. let (nemyslím Škodovky).
Nemám sice ani tucha, jak se dělají volvo karoserie, ale můj osobní typ je kvalitnější ocel, a líp nalakováno.
Přece jen, jak jsem slyšel, karoserie se nezinkují jako celek, ale vyrábí z pozinkovanýho plechu. Což mi připadá jako výrobní kokotina. Stříháním plechu vznikají nepozinkovaný hrany, a svárama se pozink ničí. To je ochrana k prdu. Spíš mi pozinkovaný karoserie připadají jako bublina posledních roků. Ale je to jen můj názor.
Pátý dveře nic? Nebo jako tahle voňavá Sazka na spodku zadního lemu?zvedavec píše:Hm koroze? jak to vypadá? já nikde nic neviděl.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], JiFi