"Neočakávaný manéver v premávke počas jazdy na dialnici D2 v Čechách spôsobil vodičovi poriadny šok.. Uznajte, že je ťažké si predstaviť, čo mohlo tento neporiadok spôsobiť, no oveľa horšia je predstava, ako kvas upratať..."
napada mne XC90 R.I.P nebo spis R.I.K.. snad to nebyl nikdo od nas.. i kdyz s tim kvasem, je to na povazenou
VOLVO kvas doveze vždy Letos osobně už dvakrát a příští pátek jedu zase
Akorát teda nevím co tenhle pantáta vezl...kvas asi ještě v rozpuku, poněvadž materiál k pálení by tak nejebnul
Mně se, pánové, před lety stalo něco podobného. Mně teda ne, ale manželce. V roce 1999 jsme si koupili fungl novou fildu v kombíku. Asi po dvou měsících jsem jel na školení na týden, manželka s tchánem mě chtěli překvapit a v době mé nepřítomnosti doma vypálit u známého hruškovici. Máme na zahradě starou hrušku, ještě po němcích, nikdy moc hrušek nedává ale hruškovice je jedna báseň. Měli naložený 50l barel kvasu, ten dali dozadu do kufru a jali se jet k sousedovi. Při výjezdu od baráku na cestu však je menší houpání. Oba však na to zapoměli, bečku nikdo nedržel a ta se tedy vylela do kufru. No, manželka akorát zařadila zpátečku a couvla zpět do dvora. Tchán prohlašoval, že by auto nepucoval, ale rovnou podpálil. Manželka se snažila kvas poněkud vyčistit, ale s malým úspěchem. Naštěstí jsem měl vzadu nově zakoupenou gumovou podložku s lemem, tak to, co bylo ve vaničce, dali zpět do bečky a jeli teda ten zbytek vypálit. Po týdnu jsem přijel ze školení, auto smrdělo jak v palírně. Pokaždé, když jsem s autem vyjel, musel jsem mít stažené okýnka a kvas smrděl dodaleka. Nedal jsem tedy na to, že manželka tvrdila, že kvas dobře odklidila. Sundal jsem vzadu sedačky, filcovou podložku či co to je, pod rezervou asi 10 cm kvasu. Sundal jsem vzadu všechny plasty, co se daly, tam tak 5 cm kvasu (nevím, jak to popsalt, prostor mezi podběhem a blatníkem zevnitř, blbej přístup, manželka vybírala kvas malou lžičkou). Kvas rozežral barvu, zasvinil zadní sedačky a prostor pro nohy, o filcové podložce nemluvě. V životě už to nešlo pořádně vyčistit. Ale možná to ten smrad z kvasu a samotný kvas trošku zakonzervoval, filda slouží k plné spokojenosti dodnes.
Koukám,vylitej mač v autě je ceklem běžná věc.Taky se mi to přihodilo,naštěstí s Ladou.Nadruhou stranu,pohled který je při brždění vidět je k nezapomenutí,jak se valí z pod sedadla přílivová vlna až na pedály......
Vyčistit to moc nejde,je potřeba se dostat až na plech a ostatní řádně vymáchat.Člověk by nevěřil,kam až to je schopno natéct.