Napadá něhoho něco. Je to zapeklité, když ani v autorizaků neví i když by rádi měnili všeli co na motoru

Ještě něco: to přece není normální aby tam byl podtlak.
Jako fakthajnej píše:prdlé těsnění pod hlavou
Zastav se s tím na CO test.PINĎABC píše:Jako fakthajnej píše:prdlé těsnění pod hlavou?
Kapalina nemizí!
test CO v chladící kapaliněPINĎABC píše:co je to ten CO test?
A jak to může souviset s daným problémem poklesu hladiny chladicí kapaliny?hajnej píše:CO rozuměj oxid uhelnatý = splodiny
přes prdlý těsnění, nedej bože hlavu, se ti do okruhu dostávají spaliny, okruh se tlakuje a hladina klesne. Měl jsem to samé.PINĎABC píše:A jak to může souviset s daným problémem poklesu hladiny chladicí kapaliny?hajnej píše:CO rozuměj oxid uhelnatý = splodiny
měli mi rovnou zavolat...PINĎABC píše:Tak v autorizáku v Olomouci dneska připustili, že buď to špatné těsnění nebo hlava opravu těsnění vyčíslili cca 15k výměna hlavy 80k. To mi přijde na brutálni ranec za to už snad by byl použitý motor. Podotýkám , že auto má najeto 120tkm většinou dálnice. Měl jsem o těchto motorech lepší mínění
to už nevím, to je daleko a měl jsem to v balíku s ostatními věcmiPINĎABC píše:Za kolik si to vyřešil tenkrát ty?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé