martinopel píše:v případě nehody by pojišťovna musela prokázat příčinnou souvislost jiného rozměru pneumatiky na stav nehody
Nejsem si jist, že by museli něco vyloženě prokazovat. Nesoulad rozměrů (ale i hmotnostního a rychlostního indexu) se může posuzovat jako "vozidlo nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích" a tento fakt - jako takový - může být silně přitěžující okolnost. V těchto případech se jde po těch nejjednodušších věcěch = porovnají se čísla, nesedí a nazdar. Pak je třeba z poškozeného viník (nebo aspoň spoluviník) a ten aby se najednou musel bránit a začít prokazovat, že 5% výškového poměru pneu nemohlo mít vliv na nehodu... A kdo v tom neumí chodit, aby si rovnou najal právníka.
Další možnost je, nechat si tam tyto rozměry dopsat (což (pokud je to vůbec možné a na dané auto schválené) bude dražší než nové gumy). Na XC90 mám ovšem psáno také jen 235/65R17 (to výšeuvedené "minimum" 235/60 platí pro R18 ovšem).
Já bych ty gumy asi střelil (koukal jsem, že s tím jezdí všelijaké Audiny a Transportéry), takže prodat to půjde snadno.
Pavel