!!! Pranýř BLBů ve Volvu - jedoucích, parkujících... :(
- Autor
- Zpráva
-
- Sponzor fóra
- Vůz: Peugeot
Nerozumis mi.
Kde mas rozbity narazniky?
Kde mas poskozenej majetek?
Takovyho tady nic nevidim.
V okamziku, kdy mi nekdo zpusobi nejakou skodu, tak vec samozrejme resim.
Ale jak to souvisi s focenim aut stojicich na nejake care?
Nebo s fotkou auta odjizdejiciho ze zony ZTP?
Ja prave myslel, ze doba, kdy jeden na druheho praskal SNB a vedoucimu je uz pryc.....
Kde mas poskozenej majetek?
Takovyho tady nic nevidim.
V okamziku, kdy mi nekdo zpusobi nejakou skodu, tak vec samozrejme resim.
Ale jak to souvisi s focenim aut stojicich na nejake care?
Nebo s fotkou auta odjizdejiciho ze zony ZTP?
Ja prave myslel, ze doba, kdy jeden na druheho praskal SNB a vedoucimu je uz pryc.....
postapo.cz
postapo.cz
-
- Sponzor fóra
To je marna prace, stíne.
Toho uz nic nenaucis.
Akorat se rozcilis, prdne Ti zilka a budes tahat nohu.
Niceho jinyho nedosahnes.
Toho uz nic nenaucis.
Akorat se rozcilis, prdne Ti zilka a budes tahat nohu.
Niceho jinyho nedosahnes.
- Sponzor fóra
JJ.Ekky píše:Jesti Shaman nepatri mezi takove jako byl ridic toho volva,pak bych jeho nazory a komentare chapal.)
Kdyz se nad tim zamyslim - neco na tom bude.
Parkuju asi nekdy taky jak debil.
Klidne si to obcas strihnu pres obrubnik, nebo pres travnik.
Navic mam jeste veeelikyho upravenyho offa a krosim s nim v prirode.
Kdyby nejakej fotoBonzak z vasich rad, panove, chtel fakt peknou fotku sem do pranyre, nebo poslat na PCR (sefa nemam) tak u me by asi nemusel ani moc dlouho cekat....

- Vůz: ---
Už vidím jak takovej ignorantskej píčus dopředu ví kdy to jeho opření o druhý auto půjde rozleštit a kdy už praskne lak nebo celej plast. Auto v automatu by mu za to jeho pošťouchnutí bylo taky moc vděčný.
-
- Vůz: Volvo XC70 D5 136kW MY06, AW Geartronic
A co teprve jestli ta fobie byla htp (kykyrykydytyny) a mel tam vrazenou rychlost, to bych pak videl retez o zub.
- Vůz: V70II
Asi na mě máš moc liberální přístup, že si někdo takový neváží svých věcí je jeho věc, ale že si neváží majetku druhých... a ještě být happy, že se čistě náhodou nic nestalo, když jemu to evidentně hlavou nevrtalo, asi jsem špatná křesťanka 

- Sponzor fóra
Ano, v tom bude zrejme ten nejvetsi zadrhel -v pochopeni meho pristupu k okoli.
Nazoru na vytaceni cisla „Jedu neslušně? Nahlaste mě!“ a sepsani seznamu, kde jsem vsude v zahradkach videl kytku marihuany a porto na PČR.
Coz je v principu totez.
Nikomu nic nezavidim.
Ja totiz na svych vecech nijak nelpim.
Nenapada me nic, co bych nejak emotivne postradal, kdybych nemel.
Kindla bych si sel koupit do prvniho kramu a jestli mam Toyotu, nebo Volvo, nebo co, je mi uplne jedno.
Jezdim 50km denne a sem-tam na vylet.
Uz jsem mel kary za mega, ale to jsem potreboval misto pro 2 deti a maminu.
Deti vylitly z hnizda a tak je to pro jednoho jedno.

..jsem v pohode, mam spousty volnyho casu, nemusim vubec resit penize, jsem uplne zdravej....

..ani vlastenec nejsem.
nekdy se stydim, ze jsem cech.

- tezko me rozhazi nejaky blbe zaparkovany auto....

Nazoru na vytaceni cisla „Jedu neslušně? Nahlaste mě!“ a sepsani seznamu, kde jsem vsude v zahradkach videl kytku marihuany a porto na PČR.
Coz je v principu totez.
Nikomu nic nezavidim.
Ja totiz na svych vecech nijak nelpim.
Nenapada me nic, co bych nejak emotivne postradal, kdybych nemel.
Kindla bych si sel koupit do prvniho kramu a jestli mam Toyotu, nebo Volvo, nebo co, je mi uplne jedno.
Jezdim 50km denne a sem-tam na vylet.
Uz jsem mel kary za mega, ale to jsem potreboval misto pro 2 deti a maminu.
Deti vylitly z hnizda a tak je to pro jednoho jedno.

..jsem v pohode, mam spousty volnyho casu, nemusim vubec resit penize, jsem uplne zdravej....

..ani vlastenec nejsem.
nekdy se stydim, ze jsem cech.

- tezko me rozhazi nejaky blbe zaparkovany auto....

- Moderátor
To není zloba nebo nenávist, to je pouze rozčarování nad debilitou či arogancí (případně obojím) některých jedinců, kteří žijí v iluzi, že si nepostižitelně mohou dělat naprosto co chtějí...shaman píše:Ja nechapu, kde se ve vas, panove, bere ta zloba a nenavist.
Co nechceš aby bylo činěno tobě, nečiň jiným - to je jedna z mých zásad, kterou se řídím. A zbytek vis předchozí...shaman píše:Vite houbec, proc nekdo parkuje tak, jak parkuje.
Pokud se na toto díváš takto, tak mohu patrně s úspěchem předpokládat, že i razíš zásadu, že dvojitá nepřerušovaná čára není zeď, rychlostní limity jsou pro koloběžky, každá červená je trošku do zelena a chodci na přechodu jsou lovná zvěř za jejichž sestřel si hrdě maluješ čárku na dveře. Je to všechno to samé...shaman píše:Navic - nejaky sedy cary po zemi hovno znamenaj.
Protože nám třeba není lhostejný současný stav a nechceme aby se tato arogance dále rozrůstala...shaman píše:Ale hlavne - proc se o to vubec starate?
Proc si nekdo foti spatne zaparkovany auto?
K cemu to je dobry?
Ano - napsal jsi to naprosto přesně. Osobně nevidím rozdíl mezi tím, že se někdo chová za volantem jako naprostý idiot a podvodem za x-mega - je to stále stejná arogance a ve většině případů i stejná sorta lidí...shaman píše:Vzdyt je kolem nas tolik svinstev, hajzlů, podvodniků a vselikereho negativismu, ze prece neni potreba
soustredit se (nebo si fotit) na nejakyho nestastnika, kterej to tam nahonem zaflochcil a sprintoval treba srát......
Dělal jsem ve firmě, kde jsem měl na starost přes 70 auťáků. Většina lidí se k nim chovala slušně, ale byli ksichti, kteří se k nim chovali přesně tak jako píše Chase. Až do chvíle, než jsem jim šáhl na výplaty, protože jsem neviděl jediný rozumný důvod, proč by firma měla neustále platit opravy způsobené jejich arogancí a tupostí. Jsou to jednoduché počty o příjmech a výdajích, coby živnostník/podnikatel by jsi tomu (snad) mohl rozumět.shaman píše:Tohleto je presny:
.. jen zjistit od které firmy a poslat fotky jeho nařízenýmu...
- takhle presne holt clovek v tydlety dobe uvazuje.
prvni co te napadne je, jak to udelat, aby mel vinik co nejvetsi pruser, ze?!?
A pokud tomu některý z řidičů nechtěl rozumět, tak letěl. Neklidný spánek mi to rozhodně nezpůsobovalo

Dál už toto komentovat nebudu. Myslím, že každý si už obrázek udělá/udělal sám.
Howg

Oliver CPI Oliver City____ (50ccm 2T) (3,2hp/7250rpm, 4,0Nm/5400rpm)_______ (r.v. 2005)
Bestie V70XC-2.5T 20V___ (B5254T) (193hp/5100rpm, 270Nm/1800-5000rpm)__ (r.v. 1998, mod.99)
Modrej V70-2.5 20V _____ (B5254S) (170hp/6100rpm, 220Nm/4700rpm) ______ (r.v. 1997, mod.98)
Zenair CH-701D ___________ (zatím bez motoru, ve stádiu rekonstrukce)_______ (r.v. 2004)
Oliver CPI Oliver City____ (50ccm 2T) (3,2hp/7250rpm, 4,0Nm/5400rpm)_______ (r.v. 2005)
-
- Radní
- Vůz: S80 V8, XC70 3.2, XC70 D5, C70 T5
x 3
Mám barvitou představivost, takže díky za upřímné pobavení takhle před spánkemLachtan píše:Pokud se na toto díváš takto, tak mohu patrně s úspěchem předpokládat, že i razíš zásadu, že dvojitá nepřerušovaná čára není zeď, rychlostní limity jsou pro koloběžky, každá červená je trošku do zelena a chodci na přechodu jsou lovná zvěř za jejichž sestřel si hrdě maluješ čárku na dveře. Je to všechno to samé...shaman píše:Navic - nejaky sedy cary po zemi hovno znamenaj.

Jinak jsem chtěl ještě něco k této debatě připsat, ale Lachtan (doufám, že jsem mu trefil tu zelenou, abych za to nedostal banána

S80 V8 Executive '07 automat, B8444S, Onyx Black Metallic | XC70 3,2 AWD '08 automat, B6324S, Stage 1, 182kW 400Nm, Willow Green Metallic | XC70 D5 (Gumbalkan special) 04' automat, D5244T , Onyx Black Metallic | C70 T5 '98 manual, B5234T3, S60R manifold, 3¨ downpipe, ARD Stage 2, Custom Blue | C70XC Cabrio (Gumbalkan special) '00 manuál, B5204T4, Montana Mist
S80 V8 Executive '07 automat, B8444S, Onyx Black Metallic | XC70 3,2 AWD '08 automat, B6324S, Stage 1, 182kW 400Nm, Willow Green Metallic | XC70 D5 (Gumbalkan special) 04' automat, D5244T , Onyx Black Metallic | C70 T5 '98 manual, B5234T3, S60R manifold, 3¨ downpipe, ARD Stage 2, Custom Blue | C70XC Cabrio (Gumbalkan special) '00 manuál, B5204T4, Montana Mist
-
- Sponzor fóra
No to se holt neda nic delat no.
Kdyz to foceni a bonzovani citis jako svou obcanskou potrebu, tak fot a hlas no.

Rychlostni limity dodrzuju, ale znas to (no Ty mozna ne) - zaposlouchas se do pisnicky, premejslis si o svejch vecech - a kolikrat mas na vyjezdu z obce treba i 55km/h...
A na chodce davam enormniho bacha.
Kazdopadne mi nechybi ani jeden bod.
Kdyz to foceni a bonzovani citis jako svou obcanskou potrebu, tak fot a hlas no.

Rychlostni limity dodrzuju, ale znas to (no Ty mozna ne) - zaposlouchas se do pisnicky, premejslis si o svejch vecech - a kolikrat mas na vyjezdu z obce treba i 55km/h...
A na chodce davam enormniho bacha.
Kazdopadne mi nechybi ani jeden bod.
- Moderátor
- Vůz: 142;745;944;945;V70II;XC90 V8, C40
A když nebudeš Shamane překrucovat a srovnávat pochlubení se úlovkem kokota na fóru s práskánim STB, tak je to cajk ne?
Tyto fotky, stejně i kdybys je posílal rovnou na STB, nemaji žádnou důkazní hodnotu, takže nechápu tvé rozčarování.
Prostě někoho kokůtci prasící po našich silnicích mrzí a štvou, tak jedinej způsob jak se s tim srovnat se je, pochlubit se úlovkem. Nevidim v tom nic negativního, ani za mák.
Tyto fotky, stejně i kdybys je posílal rovnou na STB, nemaji žádnou důkazní hodnotu, takže nechápu tvé rozčarování.
Prostě někoho kokůtci prasící po našich silnicích mrzí a štvou, tak jedinej způsob jak se s tim srovnat se je, pochlubit se úlovkem. Nevidim v tom nic negativního, ani za mák.
745, D24, M47, 1990, Kája; 945, B230FT, AW71, 1995, Jaruna; V70, D5, M56, 2004, Bertík; 944, B230FT, M46, 1991, Blex; XC90 V8, 2004; 142, B20A, M40, 1970 ; C40, RWD, 2024, Tramvaj ex: S40, 1.8, m3p, 1997; 764, B280F, AW71, 1988, Tomasssovka; 244, D24, M47, 1990, Blu; XC90 V8, 2005, Mastodont; V40, B4204S, M5P, 1996.
745, D24, M47, 1990, Kája; 945, B230FT, AW71, 1995, Jaruna; V70, D5, M56, 2004, Bertík; 944, B230FT, M46, 1991, Blex; XC90 V8, 2004; 142, B20A, M40, 1970 ; C40, RWD, 2024, Tramvaj ex: S40, 1.8, m3p, 1997; 764, B280F, AW71, 1988, Tomasssovka; 244, D24, M47, 1990, Blu; XC90 V8, 2005, Mastodont; V40, B4204S, M5P, 1996.
-
- Vůz: Volvo S60 2.4T
kdyby jste sli radsi neco delat 

-
- Sponzor fóra
Ja to nemyslim zle, ale mrzi me ta zloba v lidech, na kterou vsude narážím.
Nekdo nekde zaparkuje jinak, nez by mel a hned aktivisti fotej a posilali by teplej bonz.
Clovek v pohode se takhle nechova - zvlaste pokud parkovanim pres nejakou "jakoby" caru pred Globusem nikdo nikoho nijak neomezuje.
Takova reakce vznika ve frustrovanem a nestastnem fotografovi.
Proc si radeji nevyfoti hezke devce?

Nekdo nekde zaparkuje jinak, nez by mel a hned aktivisti fotej a posilali by teplej bonz.
Clovek v pohode se takhle nechova - zvlaste pokud parkovanim pres nejakou "jakoby" caru pred Globusem nikdo nikoho nijak neomezuje.
Takova reakce vznika ve frustrovanem a nestastnem fotografovi.
Proc si radeji nevyfoti hezke devce?

- Vůz: V70 / D5252T / 99
Shamane uz toho prosim te radsi nech , nez to vsichni prokouknou ze to Volvo patri tobe osobe blizke. 

-
- Sponzor fóra
Ale kdepak.
Ja jsem z druhyho konce republiky....

Jo - dneska rano na kafi jsem zaparkoval jak vzdycky - tedy do protismeru, za znackou zakaz stani a prdelí na namalovanym ostruvku. Chtel jsem to bonzakum vyfotit - aby meli do sbirky, ale po kafi a dalamanku jsem na to pak zapomel.
Tak zitra!

Ja jsem z druhyho konce republiky....

Jo - dneska rano na kafi jsem zaparkoval jak vzdycky - tedy do protismeru, za znackou zakaz stani a prdelí na namalovanym ostruvku. Chtel jsem to bonzakum vyfotit - aby meli do sbirky, ale po kafi a dalamanku jsem na to pak zapomel.
Tak zitra!

Nevím kdo to fotil a kdy, ale je to před mojí prací, takhle se tam prostě někdy parkuje ale paradox je že jsem to našel na stránkách loupak.ct v galerii "blbci parkují" sranda na tom je že ten světle modrý Fíkus je mého nadřízeného
i když je to přeci jen parkoviště pro pracovníky Č**** T*******
moc mě to pobavilo když jsem hned věděl kde to je 

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Vůz: Volvo 740 Turbo sedan B204GT
Protože od špatně zaparkovanýho auta nedostane lískanec kabelkou po hlavěshaman píše:Proc si radeji nevyfoti hezke devce?

Bylo: S60 R 2.5 T AWD 220kW 2003 - 850 2.5 GLE 1997 106 kW - V70 T5 2005 241kW Daliborka - V70I Tdi 103 kW 2x - S60 2.4D 96kW 2003
-
- Vůz: V70 2,3 T5 rv99, C70 2,3 T5 rv99
Koukali jste na divácké zprávy dneska večer? http://play.iprima.cz/divacke-zpravy/divacke-zpravy-30102014 ... 4:50 to začíná, že by někdo z nás? 

Bylo- škoda 105,120,125,136rapid,2x favorit, Fiat 126p (22ps), vw polo, 2x daihatsu charade, Opel vectra A 2x 1.6, 2.0, 2.5V6(170ps), vectra B 2.5V6 (170ps), lancia delta 1.6hf turbo (140ps), lancia kappa 2.0 20v 5V turbo(220ps),2xVolvo v40 t4 (200ps)
Je- C70 2.3 T5 rv99 176kw at
Je- V70 2.3 T5 rv99 176kw man
Bylo- škoda 105,120,125,136rapid,2x favorit, Fiat 126p (22ps), vw polo, 2x daihatsu charade, Opel vectra A 2x 1.6, 2.0, 2.5V6(170ps), vectra B 2.5V6 (170ps), lancia delta 1.6hf turbo (140ps), lancia kappa 2.0 20v 5V turbo(220ps),2xVolvo v40 t4 (200ps)
-
r.chroust píše:Koukali jste na divácké zprávy dneska večer? http://play.iprima.cz/divacke-zpravy/divacke-zpravy-30102014 ... 4:50 to začíná, že by někdo z nás?

Přihodim taky jeden bonz za zajímavý parkování
. X-Tuner určitě bude věděť kde to je.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Vím
ten datum pod fotkama to je že jsi to fotil dneska? Jestli jo tak jsem si toho asi nevšiml, odjížděl jsem někdy kolem 19:00, ale je to tam takhle normální, přes den nezaparkuješ a tak se snažíš nacpat auto všude možně a když jsi v práci do večera tak tyhle parkovací manévry vyniknou když hodně lidí odjede
jinak tuhle devítku tam vídám jen nevim komu patří

Právě mě překvapilo, proč stojí v tenhle čas mimo, když už parkoviště bejvá naprosto prázdný. Mám pocit, že přes den sem ho tam taky neviděl, ale můžu se mýlit. Spíš než bonz by mě fakt zajímalo, co ho k tomu vedloX-Tuner píše:Vímten datum pod fotkama to je že jsi to fotil dneska?

-
No hele já myslím že to bylo tak že přijel někdy po 9. hodině kdy se už nedá prakticky zaparkovat ale měl dlouhou směnu a tak jak všichni odjeli tak najednou byl vidět, když jsem odjížděl já tak je fakt že na odjezdové cestě jsem ještě po levé straně měl poměrně dost aut takže možná proto jsem ho nevidělMMS80 píše:
Právě mě překvapilo, proč stojí v tenhle čas mimo, když už parkoviště bejvá naprosto prázdný. Mám pocit, že přes den sem ho tam taky neviděl, ale můžu se mýlit. Spíš než bonz by mě fakt zajímalo, co ho k tomu vedlo

-
- Vůz: 745 D24T M46+OD 90'
Já to nebyl, mám jinou barvu na zadních vratech 

V70 B5254T AW50 98'
VW Polo 2002 1.2 HTP Poloauto s půlkou motoru...
bylo 745 D24T M46+OD 90'
-
Ty beztak parkuješ úplně jindeVanThomas píše:Já to nebyl, mám jinou barvu na zadních vratech