sraz vždy poslední čtvrtek v měsíci aero Vodochody
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: 945 98’ B230FK M90
Tak kam,
Hospoda a nebo parkoviste?
Do zejtra to chce rozseknout at se nenahanime.
A Fanys sem ti rikal stav se na slivovici.
Hospoda a nebo parkoviste?
Do zejtra to chce rozseknout at se nenahanime.
A Fanys sem ti rikal stav se na slivovici.
-
- Vůz: Volvo V70 II D5 2002 a V40 2,0 1997
Rád bych se zastavil, ale asi to nestihnu.Jsme s kamionem a našim jeřábem v Brně, zítra přejíždíme do Prostějova, tam jeřáb udělá práci a musím dojet zpět do Brna, vzít si firemní PUNTO
a dohrkat s nim do Prahy.
Ale uvidíme, třeba to půjde všechno rychle a možná to stihnu.
Protože tohle se jen tak samo nepřestěhuje

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Vůz: Range Rover V8
Tak určitě se sejdeme na place jako vždy a podle účasti a chuti se uvidí. Každopádně teplá mikina nebude od věci. No a brzy se uzdrav.
-
- Vůz: 940, XC70
Taky to dnes nevidim.. už týden ležim doma nemocnej a větrný parkoviště neni asi ideální
Iconek: PUNTO si užij, jsou to přece super stroje
Iconek: PUNTO si užij, jsou to přece super stroje

-
- Vůz: Volvo V70 2004 B5204T5
a já jsem opět klikař a vyhrál sem noční v práci
tak mi to snad klapne příště

-
iconek píše:Rád bych se zastavil, ale asi to nestihnu.Jsme s kamionem a našim jeřábem v Brně, zítra přejíždíme do Prostějova, tam jeřáb udělá práci a musím dojet zpět do Brna, vzít si firemní PUNTOa dohrkat s nim do Prahy.
Vau tak asi vyhráváš soutěž o největšího bouráka, leda, že by někdo konkuroval jako strojvedoucí vlaku, nebo pilot boingu 747, to musí být slušný úlet sednout z tohoto monostra do puntíka a hnát se po D1
-
Mattyfu: a jaká je výhra?
Tohle má jen 90 tun bez ramene.Rameno má dalších 60 a převáží se zvlášť.No a k tomu se musí dopravit dalších 150 tun závaží.Unese to 550
Mohl jsi jej vidět makat minulý týden na 66 km D1 směr Brno.Stavíme tam nový most.
No nakonec jsme skončili v Ostravě a budeme tady čumákovat do zejtřejšího dopoledne.Pak teprve jedeme směr Praha.
Takže fotky a videa séééém, ať vím o co jsem přišel.Kromě jízdy Puntem do Práglu, toho jsem zproštěn

Tohle má jen 90 tun bez ramene.Rameno má dalších 60 a převáží se zvlášť.No a k tomu se musí dopravit dalších 150 tun závaží.Unese to 550

No nakonec jsme skončili v Ostravě a budeme tady čumákovat do zejtřejšího dopoledne.Pak teprve jedeme směr Praha.
Takže fotky a videa séééém, ať vím o co jsem přišel.Kromě jízdy Puntem do Práglu, toho jsem zproštěn

-
Akorat jedna fotka,
byla zima
byla zima

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Docela slabá účast podle fotky.Třeba toho bude víc.Ale i tak díky 

-
Ahoj
Tak opět milé setkání, ona účast tak bídná nebyla, nakonec se sjelo asi 8 aut, což hodnotím velmi kladně a opět byla milá uvolněná atmosféra za kterou děkuji všem přítomným. Naštěstí se ten protivný vítr utišil a nebylo ani třeba zvolit nějakou hromadnou spatakiádu na zahřátí. Večer před usnutím, což byly asi 3 celé sek, jsem ještě přemýšlel nad místem, našeho příštího srazu a napadl mě Motorest Stará Pošta, je to na kruháku u Zdib, vařívávali tam slušně, ale je mi jasné, jak něco doporučím tak se to pokaká, ale vcelku milé prostředí a asi by nebyl problém rezervovat stůl:
http://www.hele.cz/stara-posta
a nebo
http://restaurace-info.cz/klicanka-restaurace-praha-vychod-37946/
u Klíčanky vidím jako plus, velký a většinou prázdný Parkplatz na zaparkování přibližně 15-20 aut u sebe. Ovšem uvnitř jsem nebyl, tak nevím jaké to tam je. Nicméně, vzhledem k tomu, že si hodně lidí z Odolky objednávalo právě u nich rozvoz jídel a pizz, bych soudil, že to nebude špatný. Pakliže se najde trocha času, tak jí zkusím prubnout.
Samozřejmě, pakliže budete mít vlastní nápad a myšlenku, tak se o ní podlělte, myslím, si že budeme všichni rádi, ale mějte na zřeteli pár drobností. Pokud možno dostatečná prakovací plocha, aby jsme se vešli a mohli jít pokecat ven k autům, případně se poflakovat na větru, přeci jen rádi se svými volvíky pochlubíme že?
Dostatečná kapacita pro usazení cca 20 lidí (minule i víc), pivo asi nás řidiče zajímat nemusí, ale bude zima, bude hlad a tak nějaká poživatina se hodí. No a jako poslední bych se rád držel plus mínus v rozumném okruhu Letňan, Odolene Vody, Klíčan, Klecan a tak, parkoviště u Aera je velmi klidné místo na letní grilování a poflakování se a v zimně při troše sněhu se tam dá užít hromada taškařice - stavění hejhuláků, slalom na sněhu ať tam jen nestojíme a pod, tak abychom se mohli v krátkém čase přesunout z knajpy na parkoviště.
Tak opět milé setkání, ona účast tak bídná nebyla, nakonec se sjelo asi 8 aut, což hodnotím velmi kladně a opět byla milá uvolněná atmosféra za kterou děkuji všem přítomným. Naštěstí se ten protivný vítr utišil a nebylo ani třeba zvolit nějakou hromadnou spatakiádu na zahřátí. Večer před usnutím, což byly asi 3 celé sek, jsem ještě přemýšlel nad místem, našeho příštího srazu a napadl mě Motorest Stará Pošta, je to na kruháku u Zdib, vařívávali tam slušně, ale je mi jasné, jak něco doporučím tak se to pokaká, ale vcelku milé prostředí a asi by nebyl problém rezervovat stůl:
http://www.hele.cz/stara-posta
a nebo
http://restaurace-info.cz/klicanka-restaurace-praha-vychod-37946/
u Klíčanky vidím jako plus, velký a většinou prázdný Parkplatz na zaparkování přibližně 15-20 aut u sebe. Ovšem uvnitř jsem nebyl, tak nevím jaké to tam je. Nicméně, vzhledem k tomu, že si hodně lidí z Odolky objednávalo právě u nich rozvoz jídel a pizz, bych soudil, že to nebude špatný. Pakliže se najde trocha času, tak jí zkusím prubnout.
Samozřejmě, pakliže budete mít vlastní nápad a myšlenku, tak se o ní podlělte, myslím, si že budeme všichni rádi, ale mějte na zřeteli pár drobností. Pokud možno dostatečná prakovací plocha, aby jsme se vešli a mohli jít pokecat ven k autům, případně se poflakovat na větru, přeci jen rádi se svými volvíky pochlubíme že?
Dostatečná kapacita pro usazení cca 20 lidí (minule i víc), pivo asi nás řidiče zajímat nemusí, ale bude zima, bude hlad a tak nějaká poživatina se hodí. No a jako poslední bych se rád držel plus mínus v rozumném okruhu Letňan, Odolene Vody, Klíčan, Klecan a tak, parkoviště u Aera je velmi klidné místo na letní grilování a poflakování se a v zimně při troše sněhu se tam dá užít hromada taškařice - stavění hejhuláků, slalom na sněhu ať tam jen nestojíme a pod, tak abychom se mohli v krátkém čase přesunout z knajpy na parkoviště.
-
Este sem zapomel dodat ze Hellboy je pekna kara a priste slibuju ze uz se nebudu chtit svezt s zadnym ze srazovych aut 

-
- Radní
- Vůz: V70XC & 2x 240
x 2
To ti tak budeme věřit.3m3 píše:...a priste slibuju ze uz se nebudu chtit svezt s zadnym ze srazovych aut

-
- Vůz: Sob 9-3SS
takže, poslední čtvrtek se blíží, jestli mě oči neklamou, bude to příští týden, 30.10.
konečně budu doma, takže se chystám dorazit.
kde to teda bude?
konečně budu doma, takže se chystám dorazit.
kde to teda bude?
-
- Vůz: S80 D5 120kw 2002
jo to taky ještě nevím 

-
Tak jako reklo se posledni ct,tak jakypak vymluvy
Zkousim premluvit i kamarada se Saabem(mluvil neco o nakym rakusanovi ,myslim Hirsch
)

Zkousim premluvit i kamarada se Saabem(mluvil neco o nakym rakusanovi ,myslim Hirsch

-
- Vůz: 940, XC70
Měl bych dorazit...
-
tak to nevím jak ste se dohodly poslední čtvrtek nebyl jsem tam do konce takže vím prdlajs
-
Dohodlo se, že se to dohodne tady na poslední chvíli.Fanýs píše:tak to nevím jak ste se dohodly poslední čtvrtek nebyl jsem tam do konce takže vím prdlajs
Já bych zkusil Klíčanku, někde tady je i link ode mě, je tam i kde zaparkovat.
-
Já bych to taky tak viděl
-
pan Hirsch je sice i rakušan (shodou okolností můj kolega na jednom projektu), ale ten co ovládá ECU v Saabu bude nejspíš švýcar
apropo, Volvo jste už viděli, takže jestli bude zájem, může se přijet chlubit i Saabem

apropo, Volvo jste už viděli, takže jestli bude zájem, může se přijet chlubit i Saabem

-
- Vůz: .
Ahoj, taky bych se rád přijel podívat na menší sraz, a poznat nový volvisty
Jen snad nebude vadit že je mi teprve 19
Je to tedy toho 30. ještě na tom parkovišti u Aero Vodochody ? A v kolik hodin ? 

-
- Vůz: S70 TDI 1997, V70 TDI 1999
taky se stavím, ale dejte vědět kde to bude, Klíčanka, parkoviště Aera???
-
Jsme svobodná společnost, věk auta ani účastníků není ničím limitován, tak se stav.Dejw22 píše:Ahoj, taky bych se rád přijel podívat na menší sraz, a poznat nový volvistyJen snad nebude vadit že je mi teprve 19
Je to tedy toho 30. ještě na tom parkovišti u Aero Vodochody ? A v kolik hodin ?
Při pohledu z okna, je tma, prší, fouká bych sraz viděl 30.10.2014 v obvyklých 19:00 rovnou parkoviště u Motorestu Klíčanka, za kvalitu poživatin a pitiva neručím( vrabci říkali, že je to tam dobré), ale zkusím tam zavolat a rezervovat pár židlí.
Hlavní 21, Klíčany, okres Praha-východ
50.2023433°N, 14.4337189°E
50°12.14060'N, 14°26.02313'E
50°12'8.436"N, 14°26'1.388"E
Pakliže bude nějaké slušné počasí, určitě se může debatit i venku.
-

mládež je fajn, protože většinou přijede s parádně vyladěnými staršími vozítky. My stará garda už na tohle hraní nemáme čas, a protom musíme jezdit v obyčejných tuctovkách, někteří v gay kárách a ti co se učili nejlíp dokonce i v polovolvech

-
Mattyfu píše:Jsme svobodná společnost, věk auta ani účastníků není ničím limitován, tak se stav.Dejw22 píše:Ahoj, taky bych se rád přijel podívat na menší sraz, a poznat nový volvistyJen snad nebude vadit že je mi teprve 19
Při pohledu z okna, je tma, prší, fouká bych sraz viděl 30.10.2014 v obvyklých 19:00 rovnou parkoviště u Motorestu Klíčanka, za kvalitu poživatin a pitiva neručím( vrabci říkali, že je to tam dobré), ale zkusím tam zavolat a rezervovat pár židlí.
Hlavní 21, Klíčany, okres Praha-východ
50.2023433°N, 14.4337189°E
50°12.14060'N, 14°26.02313'E
50°12'8.436"N, 14°26'1.388"E
Pakliže bude nějaké slušné počasí, určitě se může debatit i venku.
Já bych to taky tak vyděl radší si sednu do tepla než klepat kosu na parkplacu přece jenom už přituhuje