dali píše:Koukám máš taky diagnózu

Trošku jinou než já, ale máš
Jak už jsem se nechal slyšet plastochrom nemusím, ale k těm zářivě stříbrným kolům ty zrcátka hezky ladí
Dvě otázky: ty 08 ovladače na volant jsou fakt jenom o těch dvou stříbrných linkách mezi přepínači, nebo blbě vidím?
Co máš s těma samolepkama losů, že jsou takový jakoby průsvitný a rozmazaný? To je tam doděláváš fotošopem, nebo je to kvůli fotošopu okolí? Už párkrát jsem nad tím přemejšlel, co to sakra

a nikdy jsem to nevyluštil.
Mám no, sem hroznej pacient, zkoušel sem to léčit,ale nejde to
Tak tak, prepínače se liší jen tou linkou:-) Chybel mi prepinač na prijem telefonu tak sem to vyresil komplet.
A ty samolepky sobu, to je tim, že maj jakoby chromovy podklad a pokaždy to odraží světlo a na fotce to nejni videt.
Jinak taky bych klidně tunil motorové díly jako ty, ale u mě je ta nevýhoda, že mám ješte doma italskou mrchu, kterou chci mít taky top a pak už moc nezbejvá, druhá vec je spotřeba, protože to je auto na jezdení do práce a najedu každy den min 50km... Tudíž to ani nemužu odstavit abych tunil turba vstriky vejfuky a podobně a poslední vec, abych do ní dal dalších 100 litru za díly kvuli 100 koním a pak to prodal za pulku, když to auto stejně nebudu mit nikdy dyl jak dva roky, to nemá pro mě vyznam, navic tyhle veci nikdy cenu auta nenavýší. Jediné co asi udělam s motorem pokud si ji necham je ten cip od ARD ten by tam slušel je to cca 30KW do plusu a to by šlo, ale jinak sem i stimhle vykonem celkem spokojenej, hrozně se mi líbí jak to tahne už od cca 1400 otáček a dost slušne,na to je to maly turbo perfekní, je to skoro jak nafta, stim rozdílem že to neumře ve 3,5tis ale tahne jestle líp:-)