Ale no tak kluci, to pořád zijem v 90tejch letech?martinopel píše:Rozepiš prosím,jak sehnat kompletní rozvody za trojku.Koupím klidně deset sad platba hotově.Klidně dám i třiapůl.
cenda89 píše:Už mi není 18, abych celou vejplatu nacpal do kundolapu a měl z toho radost.
Kámoš mě pořád cpe ať uděláme e-shop s nahradnima dilamadanki píše:No Martin kupi 10 sad za 3 a pul, cize mas rozvody pro sebja zadara a este ti ostane.
Este par ludi sa ti takto ozve a mas koplet opravu gratis, iba robota no...
Tak ser na novy motor za 50 a sprav si ten svuj.
To nejsou celé rozvody!!!Ke komplet rozvodům patří plochý řemen napínák plochého řemene,gufera vaček a kliky.cenda89 píše: Ale no tak kluci, to pořád zijem v 90tejch letech?
Komplet sada INA, řemen,kladka,napinak - 1800,-
+
vodní pumpa cca 800,-
To sou celý rozvody...
No jenže když to chceš za trojku tak je to problém.cenda89 píše:Kdyby to takhle dělali všichni...
Gufera ti 100% nedělali.jogin3 píše: Výhoda?
Jedině ta, že pokud mě to nevydrží co je napsáno v servisním intervalu, tak jim to můžeš omlátit o hlavu.
Záruka, kvalitní díly.
Vaše důvěra v servis u nás je obdivuhodná. Tedy pokud jste jim nestál za pozadím a vybaven znalostmi o tom co se má vše dělat a přibližně jak a vše si nekontroloval. Pokud ne, tak se obávám že u nás kde je standardem vše si "ulehčovat" resp. ojebávat jde jen o sebeklam. Autorizák, neautorizák.jogin3 píše:Výměna komplet vše, tak jak se má měnit, když se dělají rozvody.
Pokud se bude servisní interval shodovat se zákonnou záruční lhůtou 2 roky, tak snad. Pokud ale neujedete za dva roky tolik aby byl čas na další rozvody, tak to zkusit můžete, ale domnívám se že neuspějete.jogin3 píše:Výhoda?
Jedině ta, že pokud mě to nevydrží co je napsáno v servisním intervalu, tak jim to můžeš omlátit o hlavu.
Záruka, kvalitní díly.
Co se ti přihodilo? Koukám v podpisu Requiescat di pace.VOLVOzajíc píše:No, já z DEKOM v Pce bral svého zesnulého kouska. A na to že ten kus prý byl u nich prodán, servisován, vzat na protiúčet a následně střelen mě, tak mám o nich ne úplně dobré mínění. Ale třeba Pce je jejich černá wofce, nebo tak.
VOLVOzajíc píše:(já myslel že "rest in peace")
Ahoj, dík za info. Zkus to chvilinku podržet, o víkendu to možná začnem párat. Budu to mít v paměti, až zjistím kolik je škody.David Patočka píše:No, kdyby tady někdo chtěl, tak tam mám motor s hlavou na V50 T5 bez klikovky a jedné ojnice, takže za 6000,- spousta náhradních dílů, a auto ti jezdí.
Jen by sis musel koupit šrouby a těsnění palice, a pak ty svoje rozvody.
Jinak je tam OK blok, hlava, ventily......takže všechno.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé