Minulý týden si táta dovezl z reichu youngtimera (zklamu, není to Volvo.) s převozní německou RZ s žlutým pruhem. Platí 5 dní, je k ní i zelená karta a dočasné doklady. Bylo mi řečeno /a tátovi též/, že s ní v klidu můžeme do uplynutí lhůty jezdit i u nás. O víkendu jsem vzal auto-nadšence kámoše na výlet a trochu jsme se projeli, jenže kvůli cyklozávodu jsme se dostali k zavřenému úseku kde policajti vraceli zpátky a samozřejmě mě hnedka zastavili a začli mě strašit, že nemám na silnicích u nás co dělat, zákaz řízení, tučný pokuty, blablabla. Každopádně spíš mě přišlo, že se chtěli mrknout, tak kapotu nahoru, vinko, bedlivě se koukali i dovnitř...prostě se kochali a chválili "top stav", přesto si vzali moje doklady a něco sepsali.
Mám se teď obávat dopisu, co přijde? Předá se to prý magistrátu a budu muset podávat vysvětlení...setkal se s tím někdo z vás a jaké byly následky?
Abych od těch aut tolik neodváděl, jedná se o BMW 635csi a asi ho miluju, ale na normální ježdění samozřejmě zůstáváme u Volva, tak mě pls nevykazujte na teplý bmw fóra