Jména atd. jsem vymazal úmyslně
podle statistiky máš 50% šanci, takže něco do šuplíku si připravdumi.cz píše:Pěkný, já teď takz jendo oznámení dělal a tohle mě nenapadlo si tam dát. Škoda
Člověk by skoro řekl, tak snad příště, ale doufám, že už žádný příště nebude))
A máš nějakej důkaz? Tomu prostě nemůžu věřitLachtan píše:Je statisticky dokázáno, že svatba je nejčastější příčina rozvodu
Kr.P píše:A máš nějakej důkaz? Tomu prostě nemůžu věřitLachtan píše:Je statisticky dokázáno, že svatba je nejčastější příčina rozvodu
Oldo, já vím,že nekecáš, proto jsem vymazal veškeré nacionále atd. a svatebko a pozvánky jsou už vytištěné týden.davelister007 píše:Delate si srandu???To je moje oznameni,zenim se 29.8. v Nelahozevsi na zamku a jmenuju se Olda aby autor tohohle vlakna vedel ze nekecam![]()
...
U tebe se ten tisk vážně vyplatískreči píše:No a pokud má někdo zájem , vytisknul bych třeba 200ks pozvánek na raut navíc, to Olda nepozná![]()
Oldo dělám si prču
Na pozvánky na raut kašlu - ale ozvi se s nabídkou tisku navíc až dostaneš nějaký kontrakt po státní tiskárnu ceninskreči píše:No a pokud má někdo zájem , vytisknul bych třeba 200ks pozvánek na raut navíc, to Olda nepozná![]()
Oldo dělám si prču
Uživatelé procházející toto fórum: Punkexploited