Co tam je, AW50-42LE? Ta toho moc nesnese
Bohužel z tebou uvedených údajů toho moc vyčíst nejde, abych ti řekl, co tam máš. Na to je třeba rv a kod motoru.
Někde na US fórech (fakt už nepamatuju kde) jsem četl, že 300 koní a max. 400nm by neměl být problém (ale jak psal Peter - už je to nutný chladit, nebo alespoň častěji měnit olej).. sám mám odladěno sice jen cca 180 koní, ale zase s krouťákem 380nm. ono myslím, že je celkem "jedno" kolik máš koní, u tý automatky jde spíš o to, abys to často netahal z nuly na plnej plyn, případně se vyvaroval efektních hrabaček, sprintů atd. tyhle Aisiny jsou strašně odolný špajzky, ale za předpokladu, že jim pravidelně děláš olej, jezdíš s tím tak nějak normálně a správně používáš volič
Za mě bych se klidně nebál to ještě trochu čipnout, spíš si ale fakt dávej pozor na styl jízdy, nebo se brzo rozloučíte.
Sám jezdím taky s těžkou nohou, ale nikdy netahám na plnej knedlík vodspod,nebo jí nenutím řadit v plným tahu do kopce
_________________ 850 Estate, D5252T, 2,5L, '96, černá, kráska v kůži.. 136kw by DIESELPOWER CHIP/Bosch SuperSprint 764/KAT OFF,EGR OFF/.. bejvávalo..
Rover 820Si RS, 2.0 TwinCam 20T4H 100kw.. aristokratický überkočár, pohodlnější než cokoli severského.. nikoli však spolehlivější :-D