Starline je tragedie... To bych na auto nedal ani za trest. Ale zas na druhou stranu nektery veci maji dobry az kvalitni kdy vydrzi vic nez jine drazsi dily.pavelvit píše:Chtěl jsem šetřit a tak jsem koupil vzduchový filtr Starline!!! Okamžitě při rozjezdu hvízdání turba a zvýšená spotřeba o 0,5l! A tak jsem asi moc neušetřil!?![]()
![]()
Tak třeba vzduchový filtr jsem koupil od KN. Stál cca 1700,-kč i s čistící sadou, kterou ho každé léto ošetřím a jsem s ním spokojenej a peněz za něj nelituji.martinopel píše:Když jsme u toho,tak nahoďte co kdo kupuje kvalitní?
Co má Bosch kvalitního??Ekky píše:Lemförder , SKF , NGK ,Bosch
No, třeba obrazy. Více zde: http://cs.wikipedia.org/wiki/Hieronymus_Boschmartinopel píše:Co má Bosch kvalitního??Ekky píše:Lemförder , SKF , NGK ,Bosch
Rozběhni se a skoč do zdi!!!Ekky píše:Pak je to Castrol
Duvod? Co mas proti Castrolu?martinopel píše:Rozběhni se a skoč do zdi!!!Ekky píše:Pak je to Castrol
Ekky píše: Duvod? Co mas proti Castrolu?
Vycerpavajici odpoved...martinopel píše:Ekky píše: Duvod? Co mas proti Castrolu?![]()
Ok. Jsou to zkusenosti... Otazka co to bylo za castrol ,uz jsem to tu nekde psal osobne bych si u nas nekoupil Castrol,mam moznost odberu oleje GTX z dovozu primo z Canady a je to posilano soukrome osobe v jednom kontejneru s jinymy nahradnimi dily pro veterany.Urvanej píše:Ekky neber si to osobně, ale Martin je dost militantní co se Castrolu týče a po shlídnutí několika fotek se to tu tak nějak rozšířilo a obecně akceptovalo, takže kdyby ty smajlíky nedal Martin, nasypal by je sem někdo jinej.
Já sem si například dycky řikal, že to jsou jen vlny a bla bla, ale pak sem viděl jinak nesmrtelnej redblok po 300tkm strávených v péči kastrólu v autorizovaném servízu. Motor už je vyměněn za jinej, protože prostě umřel. ;-(
Jaký žlutý kupuješ, klasiku na V70R, máš standard brzdy ? Asi ne, že ?dali píše:...Brzdový destičky Pagid RS29 - neskutečnej rozdíl jak auto začalo brzdit oproti často do nebes chváleným...
Uživatelé procházející toto fórum: Amon, Warcz