neměnil jste někdo na S/V40 přední sklo? Jelikož mam rychle rostoucí prasklinu, tak mě to brzo čeká, tak bych chtěl vyzjistit předtím co nejvíc.
Koukal jsem na autokelly a mají tam originál díl (respektive aftermarket) za nějakých 3 a půl, což se mi jako cena docela dost líbí, ale ještě potřebuju 3 věci vyzjistit:
1) výhřev... vím že tu někdo někdy řešil, že by se to možná hromadně objednalo, už si to nepamatuji a najít to nemůžu, nevíte jestli se dá sehnat přední vyhřívané sklo? Jelikož v zimě stojím velmi často venku, tak bych to docela ocenil.
2) Modrý pruh nahoře... co vy na to? Má to smysl? Pomáhá to například proti Sluníčku když je nízko nebo je to jen na ozdobu?
3) Kde? Do autorizáku se mi moc nechce, protože tam by mi chtěli asi montovat originální díl který předpokládám bude cenově úplně někde jinde, ale kam jinam? Marra? Nebo nějací všumělci kteří se sklem zabývají? Jako např http://carglass.rtrk.cz/? Mam strach aby mi tam třeba neodlámali ty lišty kolem skla na A sloupku a pak se tvářili že už to bylo

Díky