Nejdriv asi zkusim ty stromečky.Ted jsem si dal jeden do auta a zrovna moc mi nevoni.Tak se aspoň vyuzije jinde

Na ten ultrazvuk nekdy taky kouknu - nic moc jsem si o tom ještě nikdy nezjistoval ...

S tou pojistkou plně soucítím, jsem na tom podobně a po tom, co se zdražovalo a přišla mi nová výše jsem myslela, že mě omyjou, no, zkusím to jinde... Jinak případné potíže se dají řešit líp a levněji i mimo autorizák v Pardubicích, kdyby něco...
 S tou pojistkou plně soucítím, jsem na tom podobně a po tom, co se zdražovalo a přišla mi nová výše jsem myslela, že mě omyjou, no, zkusím to jinde... Jinak případné potíže se dají řešit líp a levněji i mimo autorizák v Pardubicích, kdyby něco... 
  ale D a Aut. At slouzi!
 ale D a Aut. At slouzi! 
  a bylo jasno
 a bylo jasno  

Za čtrnáct dní jí bude deset! Tímhle tempem by mi mohla vydržet i do důchodu
 Za čtrnáct dní jí bude deset! Tímhle tempem by mi mohla vydržet i do důchodu  Za tři roky a 30tkm co jí mám ,jen dvě nečekané závady. Žárovka v spz a momentálně nesvítí taková ta odrazka v předním světle. Běžnej servis jako rozvody ,tlumiče ,náplně atd. ,pochopitelně nepočítám. Vloni dostala novou spojku ,př. tlumiče a zadní kšilt ,letos si asi nadělíme nový brzdy...
 Za tři roky a 30tkm co jí mám ,jen dvě nečekané závady. Žárovka v spz a momentálně nesvítí taková ta odrazka v předním světle. Běžnej servis jako rozvody ,tlumiče ,náplně atd. ,pochopitelně nepočítám. Vloni dostala novou spojku ,př. tlumiče a zadní kšilt ,letos si asi nadělíme nový brzdy...Uživatelé procházející toto fórum: Vapik