U EDIT: trochu sem to oddělil.
Jo, stačilo by se zeptat, každopádně pokud je vrátí nepoškozené, tak se nic neděje.st_Andy píše:za svevolni vymenu podznacniku bych vrazdil, podznacniky s jakoukoliv popiskou mi na auto nesmidela to jenom vizualni bordel
Jestli nebudeš čekat do příští návštěvy, tak by i mohliBezpřezdívky píše:Jo, stačilo by se zeptat, každopádně pokud je vrátí nepoškozené, tak se nic neděje.
Ty volve mě šáhnout na podznačníky a nebo na cokoli jiného, tak pána šéfa bych hnal bičem. Co jim je do to ho mám na autě. Ať si dělají co mají a pořádně, za co dostanou zaplaceno a nese.ou se mě do mích soukr. věcí. To bych asi řval.Švéd píše:Protože jsou to drzí KIKOTI. Se nedivím, že to zákazníka štve ....
D.
čistě hypoteticky,pokud si budu podznačník cenit nad 5000Kč je to trestný čin??old.fashioned píše:on je to vlastně přestupek, odcizení věci v hodnotě řádově max. několikset Kč, s okamžitou náhradou škody. Takže pořád přestupek.
Pžesně jak psal Lachtan,pokud budu mít k podznačníku citovou vazbu,protože díky němu zemřel můj oblíbený křeček tém pádem je moje ztráta nejen hodnota podznačníku.Jde o to,že z principiálního hlediska jde o krádež!!A dokud opravdu někdo nedostane po kulích budou se tyto prasárny dít pořád dokola.Nehledě k tomu,že pokud se přestupek opakuje,pak jde již o trestný čin,nebo se pletu?old.fashioned píše:samozřejmě, stačí ale 5000Hodnota by se ale musela objektivizovat třeba znaleckým posudkem, nestačí subjektivní pocit.
jjmartinopel píše:Pžesně jak psal Lachtan,pokud budu mít k podznačníku citovou vazbu,protože díky němu zemřel můj oblíbený křeček tém pádem je moje ztráta nejen hodnota podznačníku.Jde o to,že z principiálního hlediska jde o krádež!!A dokud opravdu někdo nedostane po kulích budou se tyto prasárny dít pořád dokola.Nehledě k tomu,že pokud se přestupek opakuje,pak jde již o trestný čin,nebo se pletu?old.fashioned píše:samozřejmě, stačí ale 5000Hodnota by se ale musela objektivizovat třeba znaleckým posudkem, nestačí subjektivní pocit.
Uživatelé procházející toto fórum: Punkexploited