A) jen potkávačky
B) potkávačky+mlhy

tak na to se fakt těším.
Ty volve, to bych je musel umejtmr1 píše:Ta fajn. Rozsekneme to. Udělejte fotku z místa řidiče...
A) jen potkávačky
B) potkávačky+mlhy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak na to se fakt těším.
mr1 píše:Ta fajn. Rozsekneme to. Udělejte fotku z místa řidiče...
A) jen potkávačky
B) potkávačky+mlhy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak na to se fakt těším.
vlado82 píše:mr1 píše:Ta fajn. Rozsekneme to. Udělejte fotku z místa řidiče...
A) jen potkávačky
B) potkávačky+mlhy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak na to se fakt těším.
Ano, ten rygol taky vidim, ale predpokladal sem, ze pokud se drzime zadani:Oodon píše:No přijde na to co kdo vidí))
Já vidím na obrázku s mlhovkami vpravo rýgol, který bez mlhovek vidět není ....
V poho však to vidíme, že to vidíme....vlado82 píše:Sorry já jsem to otočil první je s mlhama druhý bez.
To me teda spis vadi, kdyz mlhovkama sviti za normalni viditelnosti v noci a oslnujoumot píše:Ta tvá Audi už je trochu scifi. Nicméně já bych raději volil adaptabilní světlomety. To přisvěcování mlhovkou nebo čím, jak to mají vw apod., mi přijde takový nějaký levný. Hlavně nesnáším těch debilků, co jezdí i za slunečného počasí s normálními světly i mlhovkami zároveň.
THOmasoj píše:To me teda spis vadi, kdyz mlhovkama sviti za normalni viditelnosti v noci a oslnujoumot píše:Ta tvá Audi už je trochu scifi. Nicméně já bych raději volil adaptabilní světlomety. To přisvěcování mlhovkou nebo čím, jak to mají vw apod., mi přijde takový nějaký levný. Hlavně nesnáším těch debilků, co jezdí i za slunečného počasí s normálními světly i mlhovkami zároveň.
tyy jo, ja myslel, ze fabie se meni cela jak dosviti xenonAirbus380 píše:Jak u kterého auta, vždy něco dolu jít musí, nebo alespoň podběh.... třeba u Fabie když se měnili xenony to musela celá lampa ven a než si se k ní dostal rozebral si půlku předku...
Ale který mlhovky? Přední mi nevaděj, ale když mi šajní do xichtu ta zadní rudá, tak za chvíli taky vidím ruděTHOmasoj píše:To me teda spis vadi, kdyz mlhovkama sviti za normalni viditelnosti v noci a oslnujoumot píše:Ta tvá Audi už je trochu scifi. Nicméně já bych raději volil adaptabilní světlomety. To přisvěcování mlhovkou nebo čím, jak to mají vw apod., mi přijde takový nějaký levný. Hlavně nesnáším těch debilků, co jezdí i za slunečného počasí s normálními světly i mlhovkami zároveň.
Tam nainstaluj xenonvityjan píše:No já tě bohužel musím podpořit. Když se hodně soustředím, tak je vidět, že se mlhovky rozsvítily, ale že by to světlo něco osvětlilo za normálních podmínek? ee![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé