Docela se mi líbí Sava Intensa, nemá někdo zkušenost?

o tom jsem taky přemýšleldali píše:Na normální ježdění se mi osvědčily Hankook Ventus S1-Evo K107...Teď vyšly nový Evo2 K117, tak uvidíme. Na 850 Federal 595RS-R.
Taky mi vždycky přišlo, že se to nemůže chovat na obou stranách stejně, nicméně asymetrický gumy s rozlišením na levou a pravou stranu jsem ještě neviděl... Něco podobnýho jsou vtulový disky na Volvech... ikdyž tuším že někdo tvrdil že od nějakýho typu existovaly pravý a levý.selap píše:Já koupil tohle,tak jsem zvědav,je to novinka a co mě překvapilo,že to není směrový dezén,takže na jedné straně se točí jakoby obráceně.
No uvidíme....
Se Sava mám 2 zkušenosti - letní 205/55/R16 na Superbu se sjely na mrť po cca 15000Km, ale zimní 165/70 R14 na Fabii se zase už 30000km drží.hayney píše:Protože mám témata o pneumatikách moc rád, je na čase zamyslet se nad tím, co obout na léto.
Docela se mi líbí Sava Intensa, nemá někdo zkušenost?
zimní savy obouvám na volvo i na auta v rodině a maximální spokojenost. ale s těmi letními právě vůbec nevím. ten dezén se mi moc líbí, ale jestli by měly vydržet tak málo...tak to asi nemá cenu. V jakém roce to bylo?PeM píše:
Se Sava mám 2 zkušenosti - letní 205/55/R16 na Superbu se sjely na mrť po cca 15000Km, ale zimní 165/70 R14 na Fabii se zase už 30000km drží.
Obojí Made in Poland.
...nebo je to další důkaz toho, že dezén je více věcí designérů než technikůdali píše:Taky mi vždycky přišlo, že se to nemůže chovat na obou stranách stejně, nicméně asymetrický gumy s rozlišením na levou a pravou stranu jsem ještě neviděl... Něco podobnýho jsou vtulový disky na Volvech... ikdyž tuším že někdo tvrdil že od nějakýho typu existovaly pravý a levý.selap píše:Já koupil tohle,tak jsem zvědav,je to novinka a co mě překvapilo,že to není směrový dezén,takže na jedné straně se točí jakoby obráceně.
No uvidíme....
Ber ty EcstyDratenka píše:Ahoj, co říkáte na tyto varianty na V70I?
Kumho Ecsta KH31
Nexen N Blue Eco
Nexen N Blue HD
Díky
levý a pravý gumy jsou relativně běžné.dali píše: Taky mi vždycky přišlo, že se to nemůže chovat na obou stranách stejně, nicméně asymetrický gumy s rozlišením na levou a pravou stranu jsem ještě neviděl... Něco podobnýho jsou vtulový disky na Volvech... ikdyž tuším že někdo tvrdil že od nějakýho typu existovaly pravý a levý.
zajímavý, vidět Columby "naopak"eLzyx píše:(nejsem si jist, jestli je to pojmenování fotek správné)
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]