kdybych věděl jaká letos bude zima, tak dojezdim ty starý zimáky co jsem měl... tuhle zimu by to ještě dalo a nemusel bych si hoblovat ty nový...

+1yebat píše:kdybych věděl jaká letos bude zima, tak dojezdim ty starý zimáky co jsem měl... tuhle zimu by to ještě dalo a nemusel bych si hoblovat ty nový...
mch píše:Hlavne na jednom useku D1(Humpolec-Jihlava) je ta podelana znazka jen se zimni vybavou ne ?
Po ránu, si škrábu něco jinýho.PLJARDA píše:Ráno pořád škrábu okna , tak raději počkám
A proto si ženský po ránu maximálně tak mnou oči...neuman zdenek píše:Po ránu, si škrábu něco jinýho.PLJARDA píše:Ráno pořád škrábu okna , tak raději počkám![]()
Čtu si tuto pěkně rozvíjející se debatu a směju se u ní. Manželka mi koukne přes rameno a podruhé v životě se u našeho fóra zasmála.smolda píše:A proto si ženský po ránu maximálně tak mnou oči...neuman zdenek píše:Po ránu, si škrábu něco jinýho.![]()
páč se nemaj kde škrábat
No je to starej fór a nepatří to sem, ále. Proč se ženský po ránu drbou na hlavě? Protože nemaj koule.PLJARDA píše:![]()
tak jsem se Zdendo dnes poškrábal jak Ty a vyjel jsem na motorce
![]()
a je to vážně lepší
![]()
Já chtěl jet taky na moto. Ale mám to 22km, a byl 1°C, tak sem srabsky zalezl do volvíka.PLJARDA píše:![]()
![]()
a je to vážně lepší
![]()
Tady 5 stupňů , pohodastupňů" píše:Já chtěl jet taky na moto. Ale mám to 22km, a byl 1°C, tak sem srabsky zalezl do volvíka.PLJARDA píše:![]()
![]()
a je to vážně lepší
![]()
Osobně bych počkal na ten druhý termín s tím nic nepokazíšmot píše:Teď řeším dilema, jestli přezout 30.3., nebo až 13.4. Jde o to, že 30.3. jedu na druhou stranu republiky, tam budu jezdit a vracet se až 13.4. A nevím , jestli přezut už toho 30.3. na letňáky a riskovat průjezd Vysočinou, nebo odjezdit spoustu kilometrů v těch dvou týdnech na zimácích
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]