A ledničku vzadu bych mohl..lumiere.c píše:Krásná.Ještě odvětrávání sedaček...

A ledničku vzadu bych mohl..lumiere.c píše:Krásná.Ještě odvětrávání sedaček...
S Vartama Silver mám dobré zkušenosti, udelal si dobře.ludanek píše:Tak jsem musel koupit novou baterku. Byla ještě původní a v úterý ráno jsem už nenastartoval. Největší kopr dostává určitě od bufíku. Nakonec padla volba na Vartu Silver Dynamic F18 85Ah 800A. Která byla uvedená v katalogu jako náhrada tý původní Volvo 80Ah 700A Takže doufám, že bude bez problému sloužit minimálně dalších pět let.
Mně Varta silver nijak neoslnila (vydržela 7 let a to mně nechala ve štychu zrovna na STK) koupil jsem no name finskou Loxu za 1630kč za Vartu chtěli 3500 asi před třemi roky jednalo se o 100Ahludanek píše:Dony: doufám že jo.. Nabízela se ještě alternativa od Bosche, ale ta byla ještě o chlup dražší..
Tak dnes už si můžu odpovědět sám, Varta je pro mě zatím sklamáníDony píše:S Vartama Silver mám dobré zkušenosti, udelal si dobře.ludanek píše:Tak jsem musel koupit novou baterku. Byla ještě původní a v úterý ráno jsem už nenastartoval. Největší kopr dostává určitě od bufíku. Nakonec padla volba na Vartu Silver Dynamic F18 85Ah 800A. Která byla uvedená v katalogu jako náhrada tý původní Volvo 80Ah 700A Takže doufám, že bude bez problému sloužit minimálně dalších pět let.
Podle VINka 80A.brano14 píše:dobra cena na origoked mi odide,tiez budem davat origo. a kolkatku tam mas?
Uživatelé procházející toto fórum: CouDy