chlapci volal mi kamarat, S60 2.4 benzin bez turba 2002 zacala mu svietit lambda, zerie to 15 litrov, citit benzin, ale zatial bez nudzaku. Lokalny garazmajster povedal: vymenit lambda sondu, objednali novu - vymenili, avsak bez zmeny stavu - klasicka story.
kedze kontrolka nezhasla chalan isiel teda na origo diagnstiku do Volva uz s novou sondou, kde im vypisalo "chybne vyhrievanie lambda sondy" + odkaz ze teda vraj nieco s elektrikou ale ze to nevedia spravit - NORSON Ke = klasika pristup
Je to mozne? Co okolo lambdy zvykne sposobovat tak bohatu zmes?
S60 2.4l vyhrievanie lambda sondy - problem
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: V90 D5 AWD Inscription
Naposledy upravil(a) st_Andy dne 26 úno 2014 17:05, celkem upraveno 1 x.
-
- Vůz: Volvo S60 2.4T
S60 2.4i vyhrievanie lambda sondy - problem
Čo je to za motor ten 2.4i ?
-
S60 2.4i vyhrievanie lambda sondy - problem
2.4L
atmosfera bez turba

Proč řešit bohatost směsi,když je problém ve vyhřívání lambdy?To je takový problém vzít multimetr a měřit kde je problém??
-
holt, co pro autorizak problem neni ze ano, lambda vyplacena, vymenena, tak nac se v tom dal vrtat...
martine klidne to prosimte rozved, kde a co merit? promerit puvodni kabely k lambde, nebo usporadani tech novych v konektoru lambdy? Muze byt spatne zapojena? Nebo s tim bohata smes nic nema? hm.. myslim ze bral BOSCH-ku, bohuzel kluk je vsechno jen ne elektrikar, a ja to nevidel... + taky jsem elektro lama
prave mi poslal ofocenej vystup z origo diagnostiky dle ktereho mu ji vymenili.. jak na to koukam tak to na popis sedi...
ECM-2110, Front heated oxygen sensor (HO2S), heating.. ale problem mu to nevyresilo...

martine klidne to prosimte rozved, kde a co merit? promerit puvodni kabely k lambde, nebo usporadani tech novych v konektoru lambdy? Muze byt spatne zapojena? Nebo s tim bohata smes nic nema? hm.. myslim ze bral BOSCH-ku, bohuzel kluk je vsechno jen ne elektrikar, a ja to nevidel... + taky jsem elektro lama

prave mi poslal ofocenej vystup z origo diagnostiky dle ktereho mu ji vymenili.. jak na to koukam tak to na popis sedi...
ECM-2110, Front heated oxygen sensor (HO2S), heating.. ale problem mu to nevyresilo...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Vůz: Volvo S60 2.4T
myslim si, ze tam nekdo dal neco, co tam nepatri...