asi berumichell píše:Pro Tebe bych tu měl i 2 volný...neuman zdenek píše:To nevypadá zle.

asi berumichell píše:Pro Tebe bych tu měl i 2 volný...neuman zdenek píše:To nevypadá zle.
Prosím Tě "michell", kde jsi objednával tyto losy? Líbí se mi více, než co mám ( černé na žlutém podkladu ). Tady je prostě vidět zapálený Volvistamichell píše:LUBOŠ: Děkuji...![]()
Tak jsem nalepil nového losa...
michell píše:Nechaval jsem si je delat...
Kod barvy vlastne ani nevim. Ale barva by mela byt dark grey pearl.
"Líná huba, holé neštěstí ", se říká..Vůbec to neřeš, jen jsem se zeptalmichell píše:Delal mi je znamej co dela reklamu. Udelal mi jich par na moje auta, a popravde ho s tim nechci ted otravovat.
Tak bych to zrovna nenazival. Spis nechci mít to, co ma každy.sydney29 píše:"Líná huba, holé neštěstí ", se říká..Vůbec to neřeš, jen jsem se zeptalmichell píše:Delal mi je znamej co dela reklamu. Udelal mi jich par na moje auta, a popravde ho s tim nechci ted otravovat.Zařídíme jinde
pohodicka, kazdy sveho vkusu panem, ty kola ve me evokuji LA predmesti tak mi to nedalomichell píše:Kdyz mne se tenhle cumak moc nelibi a ty svetla taky ne... Spis to vidim jen na US blinkry...
+1michell píše:Tak jsem dnes zkousel kola...
Jsem celkem spokojen, jen to musi niz...
Tohle taky +1. Nemám rád takřka cokoli americkýho na evropských autech (+ většinu amerických aut kompletmichell píše:Kdyz mne se tenhle cumak moc nelibi a ty svetla taky ne... Spis to vidim jen na US blinkry...
Uživatelé procházející toto fórum: bajt