Pořidil jsem si nový kočar Volvo C70 T5 ,před časem jsem byl vlastníkem S60 T5 aut. , jelikož mě aut přestal bavit tak to chtělo změnu.
Chtěl sem něco dravějšího a míň uhoupanyho

neplest si cirou optiku s angel eyes-amamichell píše:Čirou optiku neeee... To je moc tuning... Stačí podvozek a kolesa...
Jj, mate pravdu, myslel jsem Angel eyes...st_Andy píše:neplest si cirou optiku s angel eyes-amamichell píše:Čirou optiku neeee... To je moc tuning... Stačí podvozek a kolesa...origoš čírá optika se davala do poslednich modelu C70 I (2003-2006) - jak postnul metju , je aplikovatelna na vsechny prvni 70-kove modely a nejenom že svítí vážně krasopisně ale taky vizualne nekolit let ubira
tož praktická to vychytáfka
jj http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Volvo_C70_T5.jpg to byla moje kráskaDejw22 píše:Moc pěkná C70ka, myslím že jsem jí viděl před nějakou dobou na tipcarsu a měla neorigo řadičku, pokud se nemýlímJinak čirou určitě ano, myslím že máš stejnou barvu jako měl kdysi eLzyx a ta jeho spolu s čirou a face zadníma lampama vypadala famozně
jj je to onaDejw22 píše:Moc pěkná C70ka, myslím že jsem jí viděl před nějakou dobou na tipcarsu a měla neorigo řadičku, pokud se nemýlímJinak čirou určitě ano, myslím že máš stejnou barvu jako měl kdysi eLzyx a ta jeho spolu s čirou a face zadníma lampama vypadala famozně
Btw, uměl bys i výfuk na nevolvo, V8 duplex? Zájem by byl...dali píše:Chtělo by to sekat vejfuky jeden za druhým, ať jsou chechtáky na parádění
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]