Panove prosim nezabte me za nove tema, ale potreboval bych usmernit nekam kde poridim dobre zadni třmeny nebo repasovaci sadu.
radsi bych ty třmeny nove.
nebo me admin presune do spravneho tematu, ja ho nenasel vim ze to tu je, ale nemuzu najit .....
Ahoj.
Měl jsem problem taky se zadnim trmenem. Zasekavala se rucni brzda. Opravnou sadu prodava BOSCH. Vychazi to kolem 500 kč
Ale stejne to fungovalo asi jenom rok a pul a problem zpatky. Koupil jsem novej trmen
tohle mám již za sebou ,do ručky/táhla na třmenu stačilo zezadu klepnout a jelo se dál ,opr.sadu jsem měl za á150kč a tak do roka to bylo stejně na prd,tak jsem táhla odpojil,než jsem objednal nové(repasované),během letoška jsem měnil oba a rovnou i s kotoučema a destičkama,za třmen jsem dával 2000 kč (OE 8601977 / TRW BHN287E)bez výměny,dá se to sehnat i výměným způsobem,kdyby někdo chtěl přenechám třmeny na výměnu,dá se to krásně vyměnit i na ulici
Zadni třmeny jsem taky řešil, repase nepomohla a nakonec jsem objednal nové (výměnným způsobem) na mjauto.cz. Když jsem onehdá procházel katalog pana Kučery(saabtuning) mám pocit, že jsem je tam za slušnou cenu viděl také.
_________________ V40, 1998, 1.8/85kW - bylo
V40, 2004, B4184S2 - bylo
Teď mám Rapida....
Přesne tak, me uz odesel jeden a druhej je tesne za nim, takze budu kupovat oba dva, ted me prekvapilo ejake placeni navic na uradech, takze se to odklada na unor.
ale budu muset oba poridit.