No asi to pomohlo nejakú pú sekundu...Urvanej píše:Danki: možná to budeš mít rychlejší i se řazením 3-4...
to urvanej: já sem danki s malým a mjakým

No asi to pomohlo nejakú pú sekundu...Urvanej píše:Danki: možná to budeš mít rychlejší i se řazením 3-4...
Včera jsem jsem to zkusil. V8 je celkem rozumná motorizace pro XC90.ludanek píše:Chtělo by to naházet všechny ty časy do tabulky.. Jinak koukám že by si se mnou T5 vytřela řit jako nic![]()
Zase o důvod víc uvažovat o T6Jel to někdo s V8??
ok2ucx píše:Včera jsem jsem to zkusil. V8 je celkem rozumná motorizace pro XC90.ludanek píše:Chtělo by to naházet všechny ty časy do tabulky.. Jinak koukám že by si se mnou T5 vytřela řit jako nic![]()
Zase o důvod víc uvažovat o T6Jel to někdo s V8??
Tohle bylo do mírného kopečka ještě - pokud jsem dobře stopoval, je kolem 8.5s. Prosím o zápis do tabulky![]()
P.
Škoda toho rádiaok2ucx píše:Včera jsem jsem to zkusil. V8 je celkem rozumná motorizace pro XC90.
Tohle bylo do mírného kopečka ještě - pokud jsem dobře stopoval, je kolem 8.5s. Prosím o zápis do tabulky![]()
Ajo, za běžného provozu ten motor vůbec není slyšet, tak proto muzika.dali píše:Škoda toho rádiaPříště si vzpomeň na všechny co V8 nemaj a vypni ho
Nemáš tam V8 nemáš tam C30 nemáš tam mekkyho s C70... neboj tu mojí původní jsem upravoval a stále upravujiPetr Marek píše:P.S. Jinak nejaktuálnější tabulka je až na straně 14. (ze skromnosti neuvádím že je to moje práce)
XC90 V8 má v papírech toto:Dony píše:Zajímalo by mě S80 V8Kolik má XC90 pohotovostní hmotnost?
Mám tam moc pěkný kolaDony píše:a jaky na tom mas kola?
To je nějakej fake, to neni možný... ani kdyby to mělo těch 480HP, co tam píšou...Roger píše:konkurence od SAABu 3.6s
https://www.youtube.com/watch?v=25tprbsUEBM
Uživatelé procházející toto fórum: dumi.cz, python.p