No tak jsem opět zpátky...
Koupil jsem Volvo S40, 97 rok výroby, 1.8 benzín. Jedine co se nesype je motor, jinak zbytek to je katastrofa. Autíčko bylo a vlastně pořád je hrozně zanedbané a i když už na to nemám vůbec nervy a peníze, chci ho dát dohromady alespoň tak, aby prošlo STK, která končí za měsíc. No a proč sem vlastně píšu...
Brzdy jsem dal do kupy, poloosu taky a ještě mě čeká spousty oprav co mi kazí náladu...
Ten dobrodruh co jsem od něj toho chudáka kupoval, tak do toho lil i ethanol, čímž zřejmě oddelal lambda sondu, jelikož svítí a auto čoudí jako by mělo každou chvíli dodělat... Stačí vyměnit lambda sondu bez diagnostiky? Ona se totiž diagnostika na tento starý model těžko shání a upřímně, je to drahá záležitost... Další věc jsou svetla, která nelze sestelovat, jelikož je stelovani ulámané a pochybuji, že se bude chtít s tím někdo na STK piplat... Asi to bude chtít výměnu. No a poslední vážná věc je výfuk. Už byl několikrát prevarovan, tudíž zaslouží výměnu... Uvažuji nad koupí polského z Aukra za 1500,-... Vím, žádná sláva, ale Bosal za tisíce opravdu kupovat nehodlám. Nemá někdo z Vás dobré rady či tyto díly za rozumný peníz někde v okolí Mladé Boleslavi? Každou dobrou radu či tip ocenim